Αθλητικά

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece

Την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ρόδου το δρομικό γεγονός με την επωνυμία RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2019, δρομικοί αγώνες που διοργανώνονται από την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υποστηρικτή το Δήμο Ρόδου. Η Ρόδος, λόγω της τουριστικής περιόδου που διαρκεί μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, επέλεξε να είναι η τελευταία πόλη του έτους που θα διοργανώνει κάθε χρόνο το RUN Greece, αφού θα έχουν προηγηθεί οι άλλες έξι (6) πόλεις στην εαρινή και φθινοπωρινή περίοδο (Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα).

Πρόθεση και επιθυμία των διοργανωτών να προσκληθούν και οι φιλοξενούμενοι τουρίστες του νησιού, προκειμένου να προσθέσουν άλλη μια όμορφη εμπειρία στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας. Φέτος, πέραν της πρόσκλησης για συμμετοχή στους κατοίκους του νησιού, απευθύνονται και προς τους κατοίκους των υπολοίπων νησιών του Νοτίου Αιγαίου (χωρίς να αποκλείονται άλλες περιοχές), με τη συνδρομή των Ναυτιλιακών Εταιρειών της Blue Star Ferries και της Dodekanisos Seaways, που προσφέρουν εκπτώσεις της τάξης του 50% στα εισιτήρια, καθώς και έναν αριθμό δωρεάν εισιτηρίων στη διάθεσή της Οργανωτικής Επιτροπής. Σε ό,τι αφορά στη δυνατότητα Ομαδικών Εγγραφών, πέρα από τα σχολεία Α’θμιας και Β’ θμιας εκπαίδευσης, τα αθλητικά σωματεία, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή και μια σειρά κοινωνικών, επαγγελματικών και επιχειρηματικών ομάδων (φροντιστήρια, σχολές πολεμικών τεχνών, σχολές χορού, τράπεζες, Super Market, ξενοδοχειακές μονάδες, παροικιακοί σ.υλλογοι κ. α), συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου (Βύρωνος & Κοδριγκτώνος 1- Τηλ 2241030145, ώρες γραφείου από 09:00-13:00).

Όσοι λοιπόν σκέφτονται η έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν ας το πράξουν το συντομότερο δυνατόν πριν συμπληρωθούν οι θέσεις συμμετοχής.

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΡΟΔΟΣ (Αγώνες 10χλμ, 5χλμ και Παιδιών) συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και υποβάλλονται είτε online μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης συμμετοχής σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

– Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Βύρωνος & Κοδριγκτώνος 1, Δημοτικό Στάδιο Ρόδου “Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ”):  από τις 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 09.00 έως 13.00
– Κιόσκι στον Πεζόδρομο Πλαστήρα (Τράπεζα Ελλάδος – έναντι ΑΚΤΑΙΟΥ): από τις 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 13.00 & 18.00 έως 20.30.
– Δ.Α.Κ. ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ 1ο χλμ. Ρόδου – Καλλιθέας: από 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16.30 έως 19.30

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 8 Οκτωβρίου 2019 είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00.

ΗΛΙΚΙΕΣ & ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 2.100 δρομείς
Αγώνας 10χλμ: 350 (γεννημένοι το 2004 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας 5χλμ: 1100 (γεννημένοι το 2007 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών: 650 (παιδιά γεννημένα το 2008, 2009, 2010)

Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες, 5χλμ & 10χλμ.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΕΠΖΑ – ΙΒΑΝ: GR1901100760000007647082887, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα  με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 211 1827689, email: info@run-greece.gr).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που υποβάλλετε online την αίτηση συμμετοχής ή δηλώσετε ορθώς το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu “Λίστες Εκκίνησης – ΡΟΔΟΣ ” που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κεντρο Εγγραφών (BEST WESTERN RHODES PLAZA HOTEL), από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείτε στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Δεν παραδίδεται κάνενας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα “Λίστες Εκκίνησης – ΡΟΔΟΣ ” που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα, απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, όπου αναρτώνται σχετικές ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

  • Φάκελο με (ισχύει τους αγώνες 5χλμ & 10χλμ):

– τον αριθμό συμμετοχής του και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης

– παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής

– αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου