Πολιτιστικά

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τον Ομιλο Inner Wheel Ρόδου

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου, σας προσκαλούν στην καλοκαιρινή τους εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Rodos Palace” και συγκεκριμένα στο εστιατόριο “Δώδεκα Νησιά”, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00.

Ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου, γνωστός για την ενεργή φιλανθρωπική του δράση για πάνω από πενήντα (50) έτη, στοχεύει στην αγορά ενός καρδιοτοκογράφου, για τη Μαιευτική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου.

Η πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση ανέρχεται στα 20,00 ευρώ, μέρος των οποίων θα διατεθούν για τον ανωτέρο σκοπό, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται φαγητό, ποτό και μουσική.

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στα “Δώδεκα Νησιά” του “Rodos Palace”, διότι η θετική σας απόκριση, θα δώσει δύναμη στο δύσκολο έργο μας, αλλά και φροντιδα σε όσους την έχουν ανάγκη.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Κατσαρά Εύη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου