ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Μάχιμοι” στην πρώτη γραμμή άπαντες στη Δόξα Ψίνθου

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Δόξα Ψίνθου
Μέγεθος γραμμάτων

Νύχτα ανεί­πω­της αγω­νί­ας έζη­σαν οι κά­τοι­κοι της Ψίν­θου, βλέ­πο­ντας την με­γά­λη πυρ­κα­γιά που κα­τα­καί­ει τη Ρόδο να πλη­σιά­ζει σε από­στα­ση μόλις δια­κο­σί­ων μέ­τρων από την κοι­νό­τη­τά τους.

Πα­ρό­τι δό­θη­κε εντο­λή για εκ­κέ­νω­ση του χω­ριού, πολ­λοί έμει­ναν πίσω για να δώ­σουν μάχη με το «τέρας», με τα μέλη της διοί­κη­σης, τους γη­γε­νείς πο­δο­σφαι­ρι­στές, τη νε­ο­λαία και τους αν­θρώ­πους του πο­λι­τι­στι­κού συλ­λό­γου της Ψίν­θου να βρί­σκο­νται καθ’ όλη τη διάρ­κεια της νύ­χτας στην πρώτη γραμ­μή.

Το ξη­μέ­ρω­μα βρήκε τους πά­ντες απο­κα­μω­μέ­νους και σο­κα­ρι­σμέ­νους από τις ει­κό­νες της κα­τα­στρο­φής, ταυ­τό­χρο­να όμως και ανα­κου­φι­σμέ­νους, καθώς τα χει­ρό­τε­ρα απο­φεύ­χθη­καν και η φωτιά δεν μπήκε στο χωριό.

Ευ­τυ­χώς, οι άν­θρω­ποι γλί­τω­σαν, ενώ ανέ­πα­φες έμει­ναν αθλη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις της Ψίν­θου.

Λόγω των κα­τα­στά­σε­ων και των νέων προ­τε­ραιο­τή­των που δη­μιούρ­γη­σαν, οι «βυσ­σι­νί» θα αφή­σουν για λίγες μέρες στο πο­δό­σφαι­ρο στην άκρη.

Μόλις το επι­τρέ­ψουν οι συν­θή­κες, θα ανα­κοι­νώ­σουν τις με­τεγ­γρα­φές που έχουν έτοι­μες προ­κει­μέ­νου να κλεί­σουν το ρό­στερ (πε­ρι­μέ­νουν τις ελευ­θέ­ρες των πο­δο­σφαι­ρι­στών) και θα προ­ε­τοι­μα­στούν για την πρώτη προ­πό­νη­ση της προ­ε­τοι­μα­σί­ας τους, η οποία έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για τη Δευ­τέ­ρα 16 Αυ­γού­στου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.