Τοπικές Ειδήσεις

Αύξηση στην ζήτηση μάσκας

Αύξηση στη ζήτηση για μάσκες μιας χρήσης αλλά και υφασμάτινες επέφερε το μέτρο της υποχρεωτικότητας της μάσκας εκ νέου στους κλειστούς χώρους, σε αντίθεση με την τεράστια έλλειψη που καταγράφηκε τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.
Πλέον στη Ρόδο, υπάρχει επάρκεια και οι καταναλωτές πολύ εύκολα μπορούν να βρουν είτε μάσκες μιας χρήσης που η τιμή τους κυμαίνεται από 0,80 έως 1 ευρώ είτε υφασμάτινες που η τιμή τους φτάνει μέχρι και τα 3 με 4 ευρώ, ενώ πολλοί είναι κι εκείνοι που προτιμούν το διαδίκτυο για την αγορά τους.
Επάρκεια υπάρχει και στα αντισηπτικά τόσο των 100ml όσο και σε συσκευασίες 500ml και ενός λίτρου, όπως επίσης και στα αντισηπτικά μαντιλάκια.
Ελλειψη καταγράφεται ωστόσο στα γάντια μιας χρήσης που δύσκολα μπορεί να προμηθευτεί κανείς, αφού έχουν γίνει δυσεύρετα γι αυτό και έχει αυξηθεί η τιμή τους και σε πολλές περιπτώσεις έχει διπλασιαστεί! Μέχρι πρότινος η τιμή της συσκευασίας των 100 γαντιών, κόστιζε εως και 5 – ευρώ και πλέον αν και εφόσον ο καταναλωτής τα βρει στα ράφια των σουπερ μάρκετ ή των φαρμακείων, η τιμή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 ευρώ.
Όπως δηλώθηκε αρμοδίως στη «δ», ο εφοδιασμός τους γίνεται με το σταγονόμετρο και μόλις τοποθετηθούν στα ράφια γίνονται ανάρπαστα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου