Συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου πραγματοποίησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός και της ζήτησε να επισκεφθεί την Κω, για να έχει προσωπική αντίληψη για τις ζημιές στα μνημεία από τον μεγάλο σεισμό της 21ης Ιουλίου, ώστε να προγραμματιστεί η αποκατάστασή τους το συντομότερο δυνατόν.
Η υπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση και πιθανόν τη Δευτέρα 7.8.17 θα επισκεφθεί το νησί συνοδευόμενη από στελέχη του υπουργείου και της Εφορείας Δωδεκανήσου.
Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου στην Κω
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.