Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Βιομηχανίας & Φυσικών Πόρων Κάλλιστου Διακογεωργίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Εύχομαι κάθε επιτυχία στους μαθητές και μαθήτριες που ξεκινούν τις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ίσως η πιο δύσκολη και σημαντική μάχη που δίνει κάποιος λίγο πριν την ενηλικίωση του. Είναι η κορύφωση των προσπαθειών ενός πολυετούς αγώνα των παιδιών και των οικογενειών τους.

Τα παιδιά μας σήμερα δίνουν τη μάχη τους ερχόμενα μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία και γι αυτό στα μάτια όλων μας είναι ήδη νικητές. Είναι μια κομβική στιγμή για τη ζωή τους. Ένας καινούριος δρόμος ανοίγεται μετά το Σχολείο που θα είναι γεμάτος από προκλήσεις ευκαιρίες και νέα ενδιαφέροντα.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω και τους εκπαιδευτικούς που στις δύσκολες αυτές συνθήκες στάθηκαν δίπλα στους μαθητές τους υποστηρικτικά, αλλά και όλους εκείνους τους υπαλλήλους που εργάζονται για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Παιδιά είμαστε μαζί σας σ΄αυτή την τόσο σημαντική στιγμή σας.

Είστε το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας

Δώστε τη μάχη σας και μην ξεχνάτε ότι μάχες χαμένες είναι αυτές που δεν δόθηκαν ποτέ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Καλλιστος Διακογεωργιου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου