Ειδήσεις

Μήνυμα του Αλέκου Γιαλλουράκη υποψήφιου με τον Χατζή Χατζηευθυμίου

Ροδίτισσα – Ροδίτη,

Ίσως το όνομα μου να σου είναι άγνωστο, γνωστή όμως είναι η γενιά μου. Είμαι γιός του αείμνηστου φωτογράφου Γιάννη Γιαλλουράκη που αποθανάτισε με τον φακό του την Ρόδο μιας άλλης, όμορφης και γλυκιάς εποχής.
Μίας Ρόδου που ήταν στο κέντρο της Μεσογείου και στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας.
Μίας Ρόδου που ζει για πάντα στις καρδιές μας.
Ανήκω στην γενιά των πολιτών που είδαν τη πόλη της Ρόδου να παρακμάζει και να ξεθωριάζει, πνιγμένη στα προβλήματα μίας σύγχρονης πόλης, για τα οποία δεν υπήρξε ούτε κρατική μέριμνα αλλά ούτε και αποτελεσματικές λύσεις από τις τοπικές ηγεσίες, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων.
Ανήκω στην γενιά εκείνη, που μόχθησε επαγγελματικά για μία σύγχρονη, ευρωπαική Ρόδο αλλά βρέθηκε πάντοτε αντιμέτωπη με την αδιαφορία των αρμοδίων και εκείνους τους μηχανισμούς που ήθελαν την Ρόδο μία επαρχιακή και μίζερη πόλη, μία πόλη στο περιθώριο.
Ανήκω στην γενιά αυτή που προσπάθησε μέσα από τις εθελοντικές δράσεις και παρεμβάσεις να σταματήσει τον κατήφορο και να βελτιώσει τόσο την εικόνα της πόλης όσο και την ποιότητα της ζωή μας.
Σήμερα ανήκω σε εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν πλέον την κατάσταση που επικρατεί.
Ανήκω σε εκείνους που έχουν πρόθεση αλλά και γνώση ώστε να ανατραπεί οριστικά η υφιστάμενη κατάσταση.
Συν-Στρατεύομαι με τον Χατζή Χατζηευθυμίου για να αγωνιστώ για μία σύγχρονη και ανθρώπινη Ρόδο, με ισχυρές υποδομές και μέλλον αντάξιο του παρελθόντος της.
Δεν ζητώ απλά την ψήφο σας. Ζητώ την στήριξη σας, ζητώ να πορευθούμε όλοι μαζί για δημιουργήσουμε μία νέα Ρόδο που να αξίζει να την παραδώσουμε στα παιδιά μας.
Με θετική σκέψη,
Αλέξανδρος Γιαλλουράκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου