Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφιος με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ο Αντώνης Αποστολίδης

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Αντώνη Αποστολίδη.

Ο Αντώνης Αποστολίδης, ενεργός πολίτης, με έντονη παρουσία στα κοινά και στα πολιτικά δρώμενα, ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξή μας, υπερβαίνοντας τους κομματικούς διαχωρισμούς, κάνοντας πράξη τη συνεργασία και την συνέργεια.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, καλωσόρισε τον Αντώνη Αποστολίδη στη «Συμμαχία» δηλώνοντας τα εξής:

«Η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” εκφράζει το σύνολο των κοινωνικών, οικονομικών και αυτοδιοικητικών  δυνάμεων του τόπου. Με χαρά καλωσορίζουμε σήμερα τον Αντώνη Αποστολίδη, για δώσουμε μαζί  τον αγώνα για την αναβάθμιση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, δίχως θεσμικές αγκυλώσεις, μακριά από κατεστημένες αντιλήψεις. Καλωσόρισες Αντώνη, καλή επιτυχία»!

Στο πολιτικό του μήνυμα ο κ. Αντώνης Αποστολίδης, αναφέρει τα εξής:  «Ο διάλογος με την κοινωνία, η ανταλλαγή απόψεων και η αναζήτηση συγκλίσεων με το σύνολο των φορέων και τους πολίτες για να λυθούν όσα ζητήματα αντιμετωπίζει κάθε τόπος, είναι η ουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ενθάρρυνση όλων αυτών με τη θεσμοθέτηση του Κλεισθένη Ι και της Απλής Αναλογικής εκπροσώπησης των παρατάξεων ενισχύει την ανάγκη της σύνθεσης απόψεων μεταξύ όλων. Το σύνολο των υγιών και δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων οφείλει να μετέχει και να συνθέσει τις λύσεις του αύριο».

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία δηλώνω παρών και μετέχω στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” με επικεφαλής το Μανώλη Γλυνό, με στόχο να συμβάλω στη διαμόρφωση πολιτικών συγκλίσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι οποίες έμπρακτα να δίνουν λύση στα προβλήματα της Ρόδου, της Δωδεκανήσου και του Νοτίου Αιγαίου, προς όφελος της κοινωνίας και χωρίς αποκλεισμούς.

Μαζί συνθέτουμε το αύριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Ιαλυσό της Ρόδου, ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Σταύρου Αποστολίδη και της Χρυσάνθης Κουφού.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ανδρομάχη Ρέμπελου και έχουν ένα παιδί, τον Σταύρο.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθηγητής Πληροφορικής, από το 2006

Είχε αξιοσημείωτη συνδικαλιστική δράση στην Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου.

Διετέλεσε υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη στη Ρόδο, από το 2013 έως τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.

Εκλέχθηκε σύνεδρος και συμμετείχε ενεργά στις εργασίες τόσο του 1ου ιδρυτικού  συνεδρίου (2013) όσο και του 2ου συνεδρίου (2016) του ΣΥΡΙΖΑ.

Διετέλεσε μέλος του Συντονιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου από το Φεβρουάριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2017, και παράλληλα υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου.

Διετέλεσε Οργανωτικός Υπεύθυνος Δωδεκανήσου για το Αναπτυξιακό Συνέδριο του Υπουργείου Επικρατείας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το οποίο έγινε στη Ρόδο τον Απρίλιο του 2018.

Διατελεί Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου από τον Ιανουάριο του 2017.

Αποτελεί μέλος της Γραμματείας του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποτελεί μέλος της Γραμματείας του τμήματος Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου