Τοπικές Ειδήσεις

O λαός λέει : “Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται”

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας στην σημερινή ανακοίνωση της “συμμαχίας”:

Ξέρουν μόνο να βρίζουν και να συκοφαντούν, είναι ο καθρέπτης αυτών που εκπροσωπούν

 Το ανώνυμο και απρόσωπο γραφείο τύπου της “συμμαχίας”, το μεγαλύτερο τρολ στην ιστορία της πολιτικής, αγωνίζεται να αποτυπωθεί στην συνείδηση των ελαχίστων αναγνωστών του και ως χιουμοριστική εκπομπή.

Η γραφικότητα τους είναι τέτοια, ώστε μόνο με εμπάθεια, ψεύδη και συκοφαντίες μπορούν να μιλούν δημόσια, πάντα βεβαίως κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία.

Την ημέρα που ο Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει ως υποψήφιος του συστήματος Μαχαιρίδη-Γλυνού, διαλύοντας το παραμυθάκι της “ανεξαρτησίας” τους, βγαίνουν να βρίσουν και να συκοφαντήσουν,  προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του κόσμου από την διάλυση του μύθου τους.

Έφτασαν στο σημείο να γράψουν ότι ο Στέργος Στάγκας, την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Ιαλυσού, συνέδεσε την Ιαλυσό με τον αγωγό Αρχάγγελο-Βόδι που  δεν υπάρχει, αφού ήταν και παραμένει άλλο ένα φρικτό ψέμα της παρεούλας των συμφερόντων που εκπροσωπούν!

Ο κόσμος του Αρχαγγέλου ξέρει ποιος τους κορόιδευε, αφού τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και όπως λέει και ο λαός “ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.

Κορόιδευαν την κοινωνία για δυο δεκαετίες και ο θυμός τους από την αποκάλυψη συνδυάζεται με την υποχρέωση που έχουν να καλύψουν όλο το πολιτικό σύστημα που χλεύαζε  συστηματικά  και υποτιμούσε τη νοημοσύνη του κόσμου.

Ξέρουν  να βρίζουν, ξέρουν να συκοφαντούν, είναι ο καθρέπτης αυτών που εκπροσωπούν.

Ας ασχοληθούν με τον υποψήφιό τους, πρώην Δήμαρχο Μπενέτο Σπύρου, που έχει καταλογισμό 1,3 εκατομμύρια ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο και μετά να μην τολμήσουν να ξαναβάλουν την λέξη διαφάνεια στο στόμα τους.

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου