Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών και τις αποφάσεις επί των απολογιών.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Ταξιάρχης Καλάθου- Ασπίδα Σαλάκου στις 25/02 (13η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Ασπίδας Σαλάκου, E. Spata , ποινή τριών αγωνιστικών κατά συγχώνευση και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και απόπειρα βιαιοπραγίας (άρθρο 10’ παρ. 1β’,άρθρο 10’ παρ. 2δ’ και άρθρο 10’ παρ. 3’ του Π.Κ.).
Ατρόμητοι Ρόδου- Άγιος Γεώργιος στις 25/02 (15η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή των Ατρόμητων Ρόδου, Ι. Μιχαήλου, ποινή τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1γ’ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Α.Ε. Αδελφοσύνης- Πολυβώτης στις 25/02 (15η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Αδελφοσύνης, Χ. Χατζή Ομέρ Ταπάκ, ποινή οκτώ αγωνιστικών κατά συγχώνευση και χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ για ανάρμοστη διαγωγή στο διαιτητή (διαμαρτυρία) 2η κίτρινη, Απώθησε το διαιτητή και υβριστική συμπεριφορά στο διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι – άρθρο 10’ παρ. 1ε’- άρθρο 10’ παρ. 1δ’ –άρθρο 10’ παρ. 2δ’ και άρθρο 10’ παρ. 3’ του Π.Κ.).
Ακουσίλαος- Ορφέας στις 25/02 (15η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ορφέα, Π. Μπάκη, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (θέατρο), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α ’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Α.Σ. Χάλκης- Α.Σ. Τήλος στις 23/02 (15η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, Θ. Χατζηφούντα, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στο διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Α.Ε. Λέρου- Α.Ο. Βαθύ στις 25/02 (11η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Λέρου, Κ. Καρπάθιο, ποινή δύο αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας (απώθησε) σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β’του Π.Κ.).
Καλυμνιακός- ΠΑΟΚ Κω στις 25/02 (11η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Καλυμνιακού, Γ. Τρικοίλη, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στο διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κω, Ε. Μ. Παπαγιαννόπουλο, ποινή δύο αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας (απώθησε) σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β’ του Π.Κ.).
Α.Ε.Ρ.Α.- Δόξα Καρδάμαινας στις 27/02 (Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Καρδάμαινας, Γ. Αρκούδα, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α ’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 02/04/2018 (άρθρο 23’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Αποφάσεις απολογιών
Απόλλωνας Καλυθιών- Διαγόρας Βατίου στις 24/2 (20η αγωνιστική- διεκόπη)
Η Πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. Απόλλωνας Καλυθιών- Διαγόρας Βατίου για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου από το διαιτητή, δέχεται ότι ορθώς διεκόπη στο 45ο λεπτό (ημίχρονο) ο ως άνω αγώνας, διότι λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων ο αγωνιστικός χώρος, έγινε σε μεγάλο βαθμό λασπώδης, με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ του ΚΑΠ). Παραπέμπει το Φ.Α. στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, για επανορισμό για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή (αριθμός τερμάτων- αριθμός ποδοσφαιριστών) (άρθρο 21’ παρ. 2β’ του ΚΑΠ).
Κλεόβουλος- Διγενής στις 24/2 (20η αγωνιστική- διεκόπη)
Η Πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. Κλεόβουλος- Διγενής για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου από το διαιτητή, δέχεται ότι ορθώς διεκόπη στο 23ο λεπτό ο ως άνω αγώνας, διότι λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων ο αγωνιστικός χώρος, έγινε σε μεγάλο βαθμό λασπώδης, με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα ( άρθρο 10’ παρ. 1α’ του ΚΑΠ). Παραπέμπει το Φ.Α. στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, για επανορισμό για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή (αριθμός τερμάτων- αριθμός ποδοσφαιριστών) (άρθρο 21’ παρ. 2β’ του ΚΑΠ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ