Πριν προλάβουν να κρυώσουν καλά- καλά οι κινητήρες από τον αγώνα των Σερρών, η πίστα του Άργους είναι έτοιμη να δεχθεί αθλητές, μηχανικούς και θεατές για τον δεύτερο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Στην ΜΧ2 ο Νίκος Λυρίου με το αέρα του νικητή από τον πρώτο αγώνα, στοχεύει να διατηρήσει αυτό το πλεονέκτημα που απέκτησε και να μεγαλώσει την βαθμολογική διαφορά από υπόλοιπους αθλητές. Ο Φραγκίσκος Ζούνης ψάχνει το λίγο παραπάνω για να μπορέσει να ανέβει μία ή και δύο θέσεις πιο ψηλά για να εδραιώσει την θέση του στη τριάδα της κατάταξης.

Στην ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς δίνει την δική του μάχη για τις θέσεις της πρώτης τριάδας, αφού έχει να συναγωνιστεί ισάξιους αθλητές. Στην ίδια κατηγορία θα αγωνιστεί και ο Παναγιώτης Πατσανάς ο οποίος εμφανίζεται για δεύτερη φορά σε αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος, μετά την πρώτη συμμετοχή που είχε το 2015 Ο καιρός στο Άργος προβλέπεται καλός με πολύ μικρή πιθανότητα για βροχή.

Η αποστολή του Ίκαρου αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία MX2
HUSQVARNA FC 250
Χορηγοί: HUSQVARNA, KTM SEE, VGR, RACING DESIGN, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 Κατηγορία MX2
ΚTM SXF 250
Χορηγοί: KTM SEE, BIG BALLS MX, MILONIDIS ELASTIKA, MP PLAKETAS, CROSS X RACING, DXL GRAPHICS, MOTOREX, CHRISTINA’S CLEANING, EUROPCAR
ΠΑΤΣΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ #24 Κατηγορία MX1
ΥΑΜΑΗΑ ΥΖ 250
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία MX1
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, VGR, ΜΧ79, RACERX.GR, RACING DESIGN

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
2. 3-4/3 Άργος
3. 31/3-1/4 Γιαννιτσά
4. 14-15/4 Χαλκίδα
5. 28-29/4 Δουνέικα
6. 12-13/5 Μεγαλόπολη
7. 16-17/6 Θα ανακοινωθεί

Ο Ίκαρος ευχαριστεί το μεγάλο χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ