Ειδήσεις

Το Βενετόκλειο Λύκειο στη ΓΓΑΕ στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής

Το πρώτο Γενικό Λύκειο Ρόδου, το γνωστό Βενετόκλειο Λύκειο Ρόδου, επισκέφθηκε την έδρα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και οι 63 μαθήτριες και μαθητές του Λυκείου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς Παπαβασιλείου Μαρία, Μαλιάκα Κωνσταντίνο και Τρικίλη Νικόλαο, συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον Επικεφαλής της Γ.Γ.Α.Ε. κ. Μιχάλη Κόκκινο με σκοπό την ενημέρωσή τους για την Ελληνική ομογένεια.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο προγράμματος εκπαιδευτικής εκδρομής με επίσκεψη αρχικά στη Βουλή των Ελλήνων και μετά στη Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού για την ενημέρωση της μαθητικής νεολαίας περί του Ελληνισμού εκτός Ελλάδας. Απεδείχθη κατά την διάρκεια της επίσκεψης το έντονο ενδιαφέρον που έχει η Ελληνική νεολαία για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου