Ειδήσεις

Εθιμοτυπική επίσκεψη Δημάρχου στον Τούρκο Πρόξενο

Με τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στη Ρόδο κ. Hakan Aytek συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος στο Τουρκικό Προξενείο, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Στη συνάντηση κυριάρχησαν θέματα συνεργασίας Ρόδου- Τουρκίας στον τομέα του τουρισμού, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου στην Κωνσταντινούπολη και τη συμμετοχή της Ρόδου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΕΜΙΤΤ 2015.
Συζητήθηκαν διεξοδικά οι σημαντικές επαφές του Δημάρχου με εκπροσώπους του τουρισμού αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της γείτονος χώρας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του δήμου Ρόδου για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου στην τουρκική αγορά.
Όπως όλα δείχνουν το τουριστικό ρεύμα από Τουρκία στα νησιά μας αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, ενώ για το 2015 αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική αύξηση με άφιξη χιλιάδων τουριστών από πόλεις στα παράλια, όπως Αττάλεια, Σμύρνη, Φετιγέ, μέσω θαλάσσιου τουρισμού αλλά μέσω των πτήσεων μεταξύ Ρόδου- Κωσνταντινούπολης και άλλων τουριστικών πόλεων της Τουρκίας.
Επόμενος στόχος είναι η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αττάλειας και Σμύρνης και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεργασθούν ο Δήμαρχος με τον πρόξενο, τουριστικούς φορείς και δημάρχους των περιοχών αυτών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου