Αντώνης Σαμαράς μετά την 3η ψηφοφορία για εκλογή ΠτΔ, Μ. Ασημακοπούλου και Πάνος Σκουρλέτης, οι πρωταγωνιστές του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Θράσος ή Αλήθεια;»

Bασική αιχμή του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ -όπως εδώ και καιρό σας έχει ενημερώσει το TheTOC.gr- είναι το e-mail της κυβέρνησης και του Γκίκα Χαρδούβελη προς την Τρόικα, και πρωταγωνιστές, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την τέως εκπρόσωπο της ΝΔ Μ. Ασημακοπούλου και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη.

Το σποτ, με κεντρικό μότο, «θράσος ή αλήθεια;» έρχεται να αντικρούσει το μήνυμα του Μεγάρου Μαξίμου ότι η ΝΔ είναι που λέει την αλήθεια στους πολίτες.

Από την περασμένη Τρίτη άλλωστε το TheTOC.gr. είχε μεταδώσει τις πληροφορίες της Κουμουνδούρου για καμπάνια, εκ μέρους της ΝΔ, βασισμένη στη λέξη «αλήθεια», γι’ αυτό και η άμεση απάντηση από τον Αλ. Τσίπρα, το βράδυ της Δευτέρας, στην πρώτη συγκέντρωση του κόμματός του. Μια απάντηση -ή μάλλον το πιο σκληρό κομμάτι της- είχε βασιστεί στην ίδια λέξη.

Στο σποτ αξιοποιείται πάντως και η ατυχής, κατά την Κουμουνδούρου, απάντηση της Μ. Ασημακοπούλου στον Π. Σκουρλέτη, «το e-mail θα το φέρουμε στη Βουλή όταν εκλεγούμε».

Στο θέμα αυτό το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε εξάλλου το πιο κάτω σχόλιο: «Η ΝΔ νομίζει ότι μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Όπως έκανε το 2012 που μιλούσε για δήθεν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Η πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, όμως, είναι περισσότερο «ειλικρινής» από όσο θα «έπρεπε». Στο παρακάτω βίντεο η ίδια είναι ξεκάθαρη αναφορικά με την ύπαρξη νέου πακέτου μνημονιακών μέτρων, όπως περιγράφεται στο mail Χαρδούβελη. ”Θα το φέρουμε στη Βουλή όταν εκλεγούμε”. Ευτυχώς, όμως, για τον ελληνικό λαό, δεν θα μπορέσει o κ.Σαμαράς να το φέρει ποτέ».

Εν τω μεταξύ, αύριο το πρωί, αντί για σήμερα που ήταν προγραμματισμένο, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου θα αρχίσει το Διαρκές Συνέδριο στον ίδιο χώρο (γήπεδο Ταε Κβο Ντο).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ