Τοπικές Ειδήσεις

Αναστέλλεται η δικάσιμος της 7ης Δεκεμβρίου του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου

Ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Μπότσογλου εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά την έκδοση της ΚΥΑ με αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 76629 (ΦΕΚ 5255/28-11-2020 τ.Β΄), ΄Εκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 30/11/2020 έως και τη Δευτέρα 7/12/2020 και τα όσα αναφέρονται στο πεδίο δραστηριότητας με αριθ. 4:
Η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου για το πιο πάνω χρονικό διάστημα ανακοινώνει ότι:
Αναστέλλεται η προσδιορισθείσα δικάσιμος της 7ης Δεκεμβρίου 2020 του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.
Επίσης ανακοινώνεται ότι η εργασία της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου διεκπεραιώνεται με περιορισμένο αριθμό υπαλλήλων παρισταμένων εκ περιτροπής καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες, στα γραφεία της υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των αναγκαίων ενεργειών για τη διεκπεραίωση των ποινικών υποθέσεων καθώς και εκείνων που κατά περίπτωση και κατά την κρίση του διευθύνοντος την υπηρεσία έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, η δε λοιπή εργασία παρέχεται εξ αποστάσεως με χρήση ηλεκτρονικών μέσων».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος, γνωστοποιείται ότι αναστέλλεται η προσδιορισθείσα δικάσιμος της 1ης Δεκεμβρίου 2020 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου πλην των υποθέσεων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της ως άνω ΚΥΑ και συγκεκριμένα, τεσσάρων (4) ποινικών υποθέσεων.
Αναστέλλεται η προσδιορισθείσα δικάσιμος της 2ας Δεκεμβρίου 2020 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου πλην των υποθέσεων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της ως άνω ΚΥΑ και συγκεκριμένα, οχτώ (8) ποινικών υποθέσεων.
Αναστέλλεται η προσδιορισθείσα δικάσιμος της 4ης Δεκεμβρίου 2020 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου