Ακυβέρνητο παραμένει ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής Νάξου και Σχοινούσας το «Κάλυμνος Σταρ» στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά από άγνωστη αιτία, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες παραλήφθηκαν από παραπλέον αλιευτικό σκάφος, με την γυναίκα, εκ των τριών, να έχει υποστεί ελαφρά εγκαύματα.

Δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους γύρω στις 14:00 πήρε φωτιά το σκάφος, το οποίο ξεκίνησε από την Κάλυμνο το πρωί σήμερα Κυριακή 1η Νοεμβρίου με προορισμό τον Πειραιά για την προγραμματισμένη ετήσια συντήρησή του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το naxostimes.gr,  στο πλοίο επέβαιναν τρία άτομα -ημεδαποί- δύο άντρες και μία γυναίκα η οποία είναι τραυματισμένη. Αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς οι τρεις επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν μιας και η φωτιά απλώθηκε πολύ γρήγορα στο πλοίο.

Τους επιβαίνοντες περισυνέλλεξε αλιευτικό σκάφος που έσπευσε στην περιοχή και τους μετέφερε στο Κουφονήσι και στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη γυναίκα και προληπτικά για τους δύο άντρες.

Να σημειωθεί ότι στη θαλάσσια περιοχή του συμβάντος έσπευσαν αρκετά αλιευτικά από τις Μικρές Κυκλάδες για βοήθεια.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ