Τοπικές Ειδήσεις

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ρόδου ο Ζαμαντάκης Σελτζούκ

Κατόπιν συνεδριάσεως τη Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου, αποφασίστηκε ο ορισμός του Ζαμαντάκη Σελτζούκ στη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ρόδου.

Ο ίδιος ανέφερε  ‘’Οι προσπάθειες  μας να αποτελεί η ΟΝΝΕΔ διαμορφωτή της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας του τόπου μας θα συνεχιστεί. Γνώμονας μας είναι η προάσπιση των αναγκών των νέων, οι ποιοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα δυσμενές περιβάλλον όπως αυτό έχει διαμορφωθεί, αλλά και οι ανάγκες συνολικά της κοινωνίας μας.

Οι νέοι πρέπει να είμαστε από τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια για την έξοδο της χωράς μας από την κρίση, καθώς ζούμε το παρόν και θα αποτελέσουμε το μέλλον.

Καλούμε λοιπόν όλους τους νέους να συμπορευτούν σε αυτήν την προσπάθεια, να εκφραστούν, να παράγουν ιδέες και έργο. Οι πιο δύσκολες και ελπιδοφόρες μάχες είναι μπροστά μας και θα τις κερδίσουμε.’’

 

Ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου

Μηνάς Γιάννης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου