ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις δράσεις των Λεσχών Λάιονς της Νότιας Ελλάδας και Νήσων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Λάιονς

Με στόχο την συ­νερ­γα­σία για την προ­σφο­ρά στον συ­νάν­θρω­πο και την πα­ρο­χή βο­ή­θειας όπου υπάρ­χει ανά­γκη, οι εκ­πρό­σω­ποι των Λε­σχών Λάιονς στην πε­ριο­χή της Νό­τιας Ελ­λά­δας και Ρόδου, συ­να­ντή­θη­καν σή­με­ρα με τον αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Υγεί­ας, Θωμά Σω­τρίλ­λη και την Εντε­ταλ­μέ­νη Πε­ρι­φε­ρεια­κή Σύμ­βου­λο σε θέ­μα­τα Διά Βίου Μά­θη­σης, Ευ­ρω­παϊ­κών προ­γραμ­μά­των και Εθε­λο­ντι­σμού, Χα­ρού­λα Για­σι­ρά­νη.

Στη συ­νά­ντη­ση ήταν πα­ρό­ντες ο Κυ­βερ­νή­της της Λέ­σχης Λάιονς στην πε­ριο­χή Νό­τιας Ελ­λά­δας και Νήσων για την πε­ρί­ο­δο 2018 – 2019, Κώ­στας Λυ­μπέ­ρης, η αντι­κυ­βερ­νή­της Έφη Νι­κο­λαϊ­δου, η πρό­ε­δρος της Λέ­σχης Λάιονς Ηλιούσ­σα Ρόδου, Στα­μα­τία Γιάν­νου  και η τα­μί­ας της Λέ­σχης Λάιονς Ηλιούσ­σα Ρόδου, Ελένη Παππά.

Αυτό που υπο­γραμ­μί­στη­κε, είναι η ανά­γκη να συ­νερ­γα­στούν οι Λέ­σχες Λάιονς της Ρόδου, της Κω και των υπό­λοι­πων πε­ριο­χών της Νό­τιας Ελ­λά­δας και Νήσων, με την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου ώστε να γί­νουν διά­φο­ρες δρά­σεις από κοι­νού.

Ο Λαϊ­ο­νι­σμός απο­τε­λεί έναν διε­θνή ορ­γα­νι­σμό – θεσμό που απα­ριθ­μεί πολλά εκα­τομ­μύ­ρια μέλη σε όλο τον κόσμο.

 

Όπως το­νί­σθη­κε και από τον κ. Λυ­μπέ­ρη, οι Λάιονς προ­σφέ­ρουν πάντα την βο­ή­θειά τους όπου τους ζη­τη­θεί είτε σε επί­πε­δο ια­τρι­κής βο­ή­θειας, είτε σε αν­θρω­πι­στι­κό επί­πε­δο.

Η Λέσχη Λάιονς Ηλιούσ­σα Ρόδου, προ­γραμ­μα­τί­ζει μια δράση με δω­ρε­άν εξε­τά­σεις για ζά­χα­ρο, που θα γίνει στην Πλα­τεία Κύ­πρου στις 17 Νο­εμ­βρί­ου 2018 και θα ακο­λου­θή­σει μπα­ζάρ στις 14 και 15 Δε­κεμ­βρί­ου 2018 με σκοπό την συ­γκέ­ντρω­ση πόρων για την αγορά ια­τρι­κού υλι­κού που θα γίνει δωρεά στο Νο­σο­κο­μείο Ρόδου.

Μετά την συ­νά­ντη­ση, αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Υγεί­ας, Θωμάς Σω­τρίλ­λης, προ­έ­βη στην ακό­λου­θη δή­λω­ση:

 

«Ήταν μια πολύ εν­δια­φέ­ρου­σα και πα­ρα­γω­γι­κή συ­νά­ντη­ση. Δια­τη­ρού­με δια­χρο­νι­κά μια πολύ καλή συ­νερ­γα­σία με τις Λέ­σχες Λάιονς που βρί­σκο­νται στην πε­ριο­χή μας και πι­στεύω πως αυτό, θα συ­νε­χι­στεί για το καλό των πο­λι­τών και πε­ρισ­σό­τε­ρο για τα παι­διά,  καθώς μας ανα­κοί­νω­σαν ότι θα προ­ω­θή­σουν μια δράση που θα έχει στόχο την εκ­παί­δευ­ση των παι­διών πάνω στο με­γά­λο πρό­βλη­μα που απα­σχο­λεί την εποχή μας, και είναι το bullying στα σχο­λεία. Εμείς ως Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου θα στη­ρί­ξου­με κάθε προ­σπά­θεια που μας ζη­τη­θεί».

 

Η Εντε­ταλ­μέ­νη Πε­ρι­φε­ρεια­κή Σύμ­βου­λος Διά Βίου Μά­θη­σης, Ευ­ρω­παϊ­κών προ­γραμ­μά­των και Εθε­λο­ντι­σμού, Χα­ρού­λα Για­σι­ρά­νη, προ­έ­βη στην ακό­λου­θη δή­λω­ση:

 

«Κα­λω­σο­ρί­σα­με σή­με­ρα τους εκ­προ­σώ­πους των Λε­σχών Λάιονς στην Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου.  Το θέμα που συ­ζη­τή­σα­με ήταν σχε­τι­κά με την συ­νερ­γα­σία που έχουν οι Λέ­σχες της Ρόδου και της Κω με την Πε­ρι­φέ­ρεια. Τους ευ­χα­ρι­στή­σα­με για την αρωγή τους και την συμ­με­το­χή τους σε κοι­νές δρά­σεις καθώς και για το κοι­νω­νι­κό έργο που προ­σφέ­ρουν στον τόπο. Πάντα θα εί­μα­στε στο πλευ­ρό τους, διότι γνω­ρί­ζου­με καλά, ότι επι­τε­λούν ένα με­γά­λο έργο με γνώ­μο­να την προ­σφο­ρά στον συ­νάν­θρω­πο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.