Ειδήσεις

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων στο Δημοτικό Συσσίτιο από τα τα ξενοδοχεία “SHERATON RHODES RESORT” ,”ΔΙΟΝΥΣΟΣ” και “IXIAN GRAND”

Τα Ξενοδοχεία “SHERATON RHODES RESORT” ,”ΔΙΟΝΥΣΟΣ” και “IXIAN GRAND” ανταποκρινόμενοι θετικά σε αίτημα μας για ενίσχυση του Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων ,στο παραπάνω πρόγραμμα .
Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Συσσιτίου από εκπροσώπους των παραπάνω Ξενοδοχείων στην Διευθύντρια του Δ.Ο.Π κ. Πάττα Δέσποινα .
Η Αντιδήμαρχος κ. Ζωάννου Άννα , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Πετράκης Σωτήρης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ,εκφράζουν για άλλη μια φορά τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στήριξης και ελπίζουν σε μελλοντική συνεργασία.
Επίσης εύχονται σε όλους καλό χειμώνα και να είναι δημιουργική η νέα τουριστική περίοδος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου