Τοπικές Ειδήσεις

48ωρη σφράγιση της καντίνας καταληψία που ξυλοκόπησε μηχανικό του Δημοσίου

Σε 48ωρη σφράγιση της καντίνας αυθαίρετου καταληψία – καντινιέρη, που διατηρεί επί του αιγιαλού στην παραλία των Αφάντου, απέναντι από τις εγκαταστάσεις του γκολφ Αφάντου επιχείρηση, που μόνο τροχήλατη καντίνα δεν θυμίζει, προχώρησε η ΔΟΥ Ρόδου.

Ελεγκτές της ΔΟΥ πραγματοποίησαν συγκεκριμένα φορολογικό έλεγχο στην καντίνα και διαπίστωσαν ότι δεν είχε εκδώσει αποδείξεις με αποτέλεσμα την σφράγιση της επιχείρησης.
Θυμίζουμε ότι την 5η Σεπτεμβρίου 2019 μηχανικός της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, ξυλοκοπήθηκε αγρίως, από τον υπόλογο, προκειμένου να μην ασκήσει το υπηρεσιακό του καθήκον.
Μετέβη στο σημείο απέναντι από το club house του γκολφ Αφάντου προκειμένου να καταγράψει το μέγεθος των αυθαιρεσιών που έχουν συντελεστεί (πέργκολες, βάσεις κλπ) και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία στην υπηρεσία για την έκδοση σχετικού πρωτοκόλλου.
Πλην όμως ο ιδιοκτήτης της καντίνας του επιτέθηκε, τον προπηλάκισε και τον χτύπησε με ιδιαίτερη βαρβαρότητα.
Ο μηχανικός υπέβαλε, μήνυση, ενώ ταυτόχρονα μετέβη στο νοσοκομείο για να εξασφαλίσει σχετική ιατροδικαστική βεβαίωση.
Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας ενημέρωσε εξάλλου τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος έδειξε από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για την πορεία της υπόθεσης και για την υγεία του υπαλλήλου, ενώ ανάλογο ενδιαφέρον επέδειξε και η γενική γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Αθηνά Καλύβα.
Η ΚΥΔ αφού έδωσε τριήμερη προθεσμία απομάκρυνσης από κοινόχρηστο χώρο αιγιαλού και παραλίας του Δημοσίου στον καταληψία προχώρησε στην έκδοση πρωτοκόλλου και σχετικού προστίμου.
Ο καταληψίας καταλαμβάνει αυθαίρετα και παράνομα τμήμα κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας του Δημοσίου στην προαναφερόμενη περιοχή, δια της εκμετάλλευσης καντίνας και κατασκευών – εναποθέσεων που εγκαταστήσατε στο χώρο, με σκοπό την εξυπηρέτηση της εν λόγω επιχείρησης – καντίνας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου