ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόδος: Οδηγός μηχανής έτρεχε με 200 χλμ. την ώρα, έγινε καταδίωξη για περίπου 25 λεπτά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΘΤΗΤΑ

Αστυ­νο­μι­κοί ταυ­το­ποί­η­σαν και συνέ­λα­βαν τον οδηγό στη Ρόδο.

Οδηγός μηχανής στη Ρόδο έτρεχε με έως και 200 χιλιό­με­τρα την ώρα, παρα­βιά­ζο­ντας φανάρια, ενώ τον κατα­δί­ωκε η αστυ­νο­μία για περίπου 25 λεπτά.

Το περι­στα­τικό συνέβη στις 20 Ιουλίου, αλλά τώρα ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημο­σιό­τητα το βίντεο που κατα­γρά­φει την πορεία της μηχανής. Όλα ξεκί­νη­σαν όταν αστυ­νο­μι­κοί επι­χεί­ρη­σαν να κάνουν έλεγχο σε μηχανή μεγάλου κυβι­σμού, που οδη­γούσε άνδρας και επι­βά­της ήταν μία γυναίκα.

Τότε ξεκί­νησε η κατα­δί­ωξη, που διήρ­κεσε περίπου 25 λεπτά και ο οδηγός της μηχανής έφτασε έως τα 200 χιλιό­με­τρα την ώρα, περ­νώ­ντας με φανάρια με κόκκινο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Τελικά, στα­μά­τησε η κατα­δί­ωξη όταν αστυ­νο­μι­κοί έκριναν πως υπήρχε ο κίν­δυ­νος πρό­κλη­σης τρο­χαίου.

Ωστόσο, ανα­ζή­τη­σαν βίντεο από κάμερες ασφα­λείας και τελικά ταυ­το­ποί­η­σαν τον οδηγό. Το Σάββατο πήγαν στο σπίτι του στη Ρόδο, όπου τον συνέ­λα­βαν, αν και αρχικά ο οδηγός επι­χεί­ρησε να δια­φύ­γει.

Πηγή: dnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.