Τοπικές Ειδήσεις

Ιδρύεται Διεύθυνση Τουρισμού στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Κω – Αστυπάλαιας – Νισύρου

Σε νέο άξονα οργανώνεται πλέον η τουριστική πολιτική του Δήμου Κω, με την ίδρυση Διεύθυνσης Τουρισμού στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Κω – Αστυπάλαιας – Νισύρου (ΚΩΑΝ), όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του Οργανισμού.

Πρόκειται για ουσιαστική εξέλιξη που θα δώσει νέες δυνατότητες στην προβολή και διαφήμιση των νησιών μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, με πρόταση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του ΚΩΑΝ, της Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου και της Προέδρου στην Ένωση Ξενοδόχων Κω Ντίνας Σβύνου, αυξήθηκε ο αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από 11 σε 13, μετά από τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας, όπως αποφάσισαν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι του Αναπτυξιακού Οργανισμού την Παρασκευή 27/8.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, με την παρακάτω σύνθεση:

Νικηταράς Θεοδόσιος – Πρόεδρος

Κομηνέας Νικόλαος – Αντιπρόεδρος

Κορωναίος Χριστοφής – Αντιπρόεδρος

Αβρίθης Παναγιώτης – Μέλος

Χασαπλαδάκης Δημήτριος- Μέλος

Καμπούρης Αντώνιος – Μέλος

Σβύνου Κωνσταντίνα – Μέλος

Βλάχου Σεβαστή- Μέλος

Πικιώνης Πέτρος Πλάτων – Μέλος

Ντινώρη Ελένη – Μέλος

Βογιατζής Βασίλειος – Μέλος

Δρόσου Κρυσταλένια – Μέλος

Νικολάου Νικόλαος – Μέλος

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνέλθει εκ νέου το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού, για την ψήφιση του νέου Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και την προσθήκη της νέας Διεύθυνσης με αντικείμενο την τουριστική πολιτική.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου