Το οικογενειακό κλίμα, η ομοιογένεια, την οποία διασφαλίζει η διατήρηση του περσινού κορμού που ενισχύθηκε στοχευμένα και ποιοτικά, καθώς και η αγάπη για την ομάδα, θα είναι τα βασικά «όπλα» του Αγίου Ισιδώρου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Δευτέρας στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, με τον προπονητή Δημήτρη Καρανάκη να καταγράφει μόνο λίγες, δικαιολογημένες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, απουσίες και να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση την οποία έδειξαν με το «καλημέρα» οι ποδοσφαιριστές του.
Από την πλευρά της, η διοίκηση του συλλόγου μερίμνησε για την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ευχόμενη ταυτόχρονα σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία καλή χρονιά και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.
Τέλος, οι άνθρωποι του «Αγίου» ευχαριστούν τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την παραχώρηση του ενωσιακού γηπέδου για τις ανάγκες των προπονήσεων, καθώς και τον υπεύθυνο για τη λειτουργία της εγκατάστασης Γιάννη Ζωάννου, για την άψογη συνεργασία του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ