Ειδήσεις

Ρωσία: Πτώχευσε και ο t. o. Aviacharter-DV

Aκόμη ένας ρωσικών συμφερόντων τουριστικός οργανισμός ανακοίνωσε την αναστολή των δραστηριοτήτων του.

Πρόκειται για τον ταξιδιωτικό πράκτορα Aviacharter-DV, από την αναστολή των δραστηριοτήτων του οποίου επηρεάζονται οι διακοπές 1.000 τουριστών. Πρόκειται για περιηγήσεις που είχαν κλειστεί μέσω του ταξιδιωτικού πράκτορα για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. O ταξιδιωτικός πράκτορας ήταν ασφαλισμένος για 30 εκατομμύρια ρούβλια.

Οι κλυδωνισμοί στη ρωσική ταξιδιωτική βιομηχανία άρχισαν από τα μέσα Ιουλίου, οπότε ξεκίνησαν οι διαδοχικές πτωχεύσεις. Όμως από νωρίτερα, όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία που έδωσε ο Ομοσπονδιακός Οργανισμός Τουρισμού της Ρωσίας, άρχισε η πτώση της εξερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης. Έτσι, το πρώτο εξάμηνο του έτους ο αριθμός των Ρώσων τουριστών που ταξίδεψε στο εξωτερικό μειώθηκε κατά 3% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2013 φθάνοντας σε 20,14 εκατ.

Στη πρώτην θέση μεταξύ των προορισμών που ταξίδεψαν στο εξωτερικό οι Ρώσοι βρέθηκε η Φινλανδία (2,19 εκατ.), στη δεύτερη η Τουρκία (1,79 εκατ.), στην τρίτη η Ουκρανία (1,59 εκατ.), στην τέταρτη το Καζακστάν (1,46 εκατ.), στην πέμπτη η Αίγυπτος (1,34 εκατ.), στην έκτη η Αμπχαζία (1,1 εκατ.), στην έβδομη η Εσθονία (878.000), στην όγδοη η Κίνα (802.000), στην ένατη η Πολωνία (786.000) και στην δέκατη η Ταϊλάνδη (744.000).

tornosnews

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου