Τοπικές Ειδήσεις

Τον Περιφερειάρχη ευχαριστεί ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ Εμ. Πικουλής

ΠΙΚΟΥΛΗΣ

Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, απέστειλε ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας  του ΕΚΠΑ, Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Πικουλής, Πρόεδρος του 11ου Παγκόσμιου Συνέδριου Επείγουσας Χειρουργικής και Τραύματος, για την αμέριστη υποστήριξη  και την ουσιαστική συμβολή  του στην επιτυχία αυτού του τόσο σημαντικού επιστημονικού Συνεδρίου, που έλαβε χώρα στη τη Ρόδο, στο διάστημα 25 – 28 Ιουνίου 2024.

Το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επείγουσας Χειρουργικής και Τραύματος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 γενικών χειρουργών με ειδίκευση στην επείγουσα χειρουργική και το τραύμα από όλο τον κόσμο.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι  του Μεγάλου Μαγίστρου, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, στην διάρκεια της οποίας ο Καθηγητής κ. Εμ. Πικουλής τιμήθηκε ως ο “Emergency Surgeon” της χρονιάς για το 2024, λαμβάνοντας το WSES Orazio Campione Prize.

Πηγή: karpathiakanea.gr

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.