Τοπικές Ειδήσεις

“Πρόκληση” λένε τουρκικά ΜΜΕ, ένα ελληνικό C-130, που προσγειώθηκε στη Ρόδο

Τέλος δεν έχουν τα εμπρηστικά δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, τα οποία συντηρούν το κλίμα έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, την ώρα βέβαια που η Αθήνα σπεύδει να συζητήσει με την Άγκυρα σχεδόν τα πάντα.

Αυτή τη φορά οι Τούρκοι ανακάλυψαν ένταση από πλευράς της Ελλάδας σε μια τυπική πτήση ενός C-130, από την Ελευσίνα στην Λάρνακα και επιστροφή στην Ελλάδα.

Όπως λένε το ελληνικό αεροσκάφος πέταξε «προκλητικά» κοντά στον τουρκικός εναέριο χώρο και τα τουρκικά χωρικά ύδατα(!) κατά το σκέλος της επιστροφής του από την Λάρνακα.

Το αεροσκάφος, όπως πάντα, γυρίζοντας πίσω στην Ελλάδα, προσγειώθηκε στη Ρόδο και παρέμεινε εκεί για διάστημα 30 λεπτών.

Πριν φτάσει όμως στη Ρόδο, το αεροσκάφος πέταξε κοντά στην Τουρκία, κάτι που για τους Τούρκους συνιστά… πρόκληση.

Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα, αναφέρει πως υπάρχουν στην περιοχή νησιά που διεκδικούνται από το νόμιμο δικαίωμα του τουρκικού λαού!

Έτσι όπως πάνε σε λίγο θα απαιτήσουν να ζητάμε και άδεια για να προσγειώνονται τα αεροσκάφη της ΠΑ στην Ρόδο!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου