ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις του ΟΑΕΕ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
OAEE

Από τις 11.00 το πρωί, σήμερα, έχουν πιστω­θεί στους λογα­ρια­σμούς των δικαιού­χων, οι συντά­ξεις του Οργα­νι­σμού Ασφά­λι­σης Ελευ­θέ­ρων Επαγ­γελ­μα­τιών (ΟΑΕΕ), όπως ανέφερε μιλώ­ντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρό­ε­δρος του Οργα­νι­σμού, Τάσος Πετρό­που­λος.

Σύμφωνα με τον διοι­κητή του Οργα­νι­σμού, η ολι­γό­ωρη καθυ­στέ­ρηση οφεί­λε­ται στις δια­δι­κα­σίες του τρα­πε­ζι­κού συστή­μα­τος. «Το δια­τρα­πε­ζικό σύστημα διαχέει την πίστωση σε όλες τις τρά­πε­ζες μέσω του συστή­μα­τος “Δίας” και είχαν δοθεί νέες κατα­στά­σεις με τα σχετικά ποσά, μειω­μένα κατά 50%. Οι συντά­ξεις είναι μειω­μέ­νες επειδή μέρος της κρα­τι­κής επι­χο­ρή­γη­σης δεν κατε­βλήθη ακρι­βο­χρό­νως και, επίσης, λόγω του κλει­σί­μα­τος των τρα­πε­ζών, οι ελεύ­θε­ροι επαγ­γελ­μα­τίες στην πλειο­νό­τητά τους δεν κατέ­βα­λαν εισφο­ρές, οι οποίες μάλιστα στο τέλος του μηνός είναι υψη­λό­τε­ρες».

Ο κ. Πετρό­που­λος τόνισε πάντως ότι η εξέλιξη αυτή δεν επη­ρε­ά­ζει τους δικαιού­χους, από τη στιγμή που τα ποσά αυτά έχουν πιστω­θεί και δεν μπορούν να γίνουν ανα­λή­ψεις πέραν του επι­τρε­πο­μέ­νου ημε­ρη­σίου ορίου.

imerisia.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.