Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια καταστατική γενική συνέλευση του Ηρακλή Μαριτσών που έγινε την Κυριακή.
Οι «πράσινοι» ενωμένοι, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο Μανώλη Παπαδημήτρη να συνεχίσει το έργο του γι’ ακόμα ένα χρόνο και πλέον ξεκινάνε τον σχεδιασμό τους για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Ενωμένος και αδιαίρετος συνεχίζει ο σπουδαίος μας σύλλογος.
Την Κυριακή 31/5 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια Καταστατική Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
Ενώπιον αυτής αναλύθηκε ο οικονομικός απολογισμός της ομάδος των τελευταίων τριών ετών, ενώ τα μέλη κλήθηκαν να δώσουν την στήριξη για παραμονή της υφιστάμενης διοίκησης στο σύλλογο για άλλο ένα έτος.
Οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν την επιτυχή πορεία του τωρινού συμβουλίου και σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους για την συνέχεια του Ηρακλή με πρόεδρο τον Εμμανουήλ Παπαδημήτρη.
Η σημερινή διοίκηση δηλώνει την απόλυτη ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα, ενώ με αίσθημα ευθύνης θα προχωρήσει στον άμεσο σχεδιασμό της ομάδος για την επόμενη αθλητική περίοδο.
Η διοίκηση σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) και αύριο (σ.σ. Τρίτη) θα συνέρχεται στα γραφεία της ομάδας με την ατζέντα να έχει ως εξής:
1) Σχεδιασμός και επίρρωση οικονομικού προϋπολογισμού αθλητικής περιόδου 2020/2021.
2) Έναρξη και πρόσκληση των υφιστάμενων αθλητών προς συζήτηση με σκοπό την παραμονή και ανανέωση τους.
3) Ενημέρωση επί εξελίξεων για την πρόοδο εργασιών ως προς τις νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις.
4) Ανασυγκρότηση θέσεων Δ.Σ.
5) Δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής υπεύθυνη επί θεμάτων υγειονομικών προϋποθέσεων για την ασφαλή λειτουργία εγκαταστάσεων και την διασφάλιση υγείας αθλητών ανδρικού τμήματος και Ακαδημιών.
Η διοίκηση βρίσκεται πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα αφού ο σχεδιασμός στο έμψυχο δυναμικό γίνεται από κοινού».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ