ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σύστημα Αεροπροσκόπων Ρόδου παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Απο­δει­κνύ­ο­ντας για ακόμη μια φορά πως υπάρ­χει σωστά δο­μη­μέ­νος Εθε­λο­ντι­σμός που υλο­ποιεί δια­χρο­νι­κές Αξίες και Αρχές ,το 6ο Σύ­στη­μα Αε­ρο­προ­σκό­πων Ρόδου , πα­ρέ­δω­σε το Σάβ­βα­το 27 Μαΐου 2017, ση­μα­ντι­κή πο­σό­τη­τα τρο­φί­μων μα­κράς διαρ­κεί­ας , στο πρό­γραμ­μα σί­τι­σης των οι­κο­νο­μι­κά αδύ­να­μων συ­μπο­λι­τών μας ,το οποίο έχει εντα­χθεί στο Επι­χει­ρη­σια­κό Πρό­γραμ­μα ¨Νότιο Αι­γαίο 2014 – 2020 ¨.

Η υλο­ποί­η­ση της πα­ρά­δο­σης αυτής , προ­σφέ­ρει σε δε­κά­δες οι­κο­γέ­νειες την ευ­και­ρία να ζή­σουν αξιο­πρε­πώς και στα μέλη της προ­σκο­πι­κής κοι­νό­τη­τας την ικα­νο­ποί­η­ση της προ­σφο­ράς.

Αξί­ζει να ση­μειω­θεί πως τα πα­ρα­πά­νω τρό­φι­μα συ­γκε­ντρώ­θη­καν από τα μέλη του 6ου Συ­στή­μα­τος Αε­ρο­προ­σκό­πων Ρόδου , με τη συμ­με­το­χή ευαί­σθη­των συ­μπο­λι­τών μας .

Η πα­ρά­δο­ση των τρο­φί­μων έγινε στον χώρο του Συσ­σι­τί­ου από τον Αρ­χη­γό του Συ­στή­μα­τος κ. Μηνά Φα­νί­τσα καθώς και τις Βαθ­μο­φό­ρους κ. Κα­τε­ρί­να Καλ­λι­γέ­ρη, κ. Κα­τε­ρί­να Μαντά ,κ. Αν­θού­λα Φασλή ,κ. Ηρώ Μα­νού­σου ,κ. Βα­σι­λι­κή Σούτα και κ. Χαρά Πα­πα­χρή­στου στα μέλη του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Δη­μο­τι­κού Ορ­γα­νι­σμού Πρό­νοιας του Δήμου Ρόδου κ. Δέ­σποι­να Μου­τά­φη και κ. Σέβη Ηλιο­πού­λου – Νι­κο­λά­ου.

Ο Πρό­ε­δρος κ. Σω­τή­ρης Πε­τρά­κης , τα μέλη του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου ,η Διεύ­θυν­ση καθώς και το προ­σω­πι­κό του Δη­μο­τι­κού Ορ­γα­νι­σμού Πρό­νοιας Ρόδου, εκ­φρά­ζουν τις θερ­μές τους ευ­χα­ρι­στί­ες και εύ­χο­νται η πράξη του 6ου Συ­στή­μα­τος Αε­ρο­προ­σκό­πων Ρόδου , να απο­τε­λέ­σει πα­ρά­δειγ­μα προς μί­μη­ση και άλλων φο­ρέ­ων .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.