Αθλητικά

Εδρα μόνο η Ελεούσα

Το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν πληροφορίες, ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, πιέζουν την ΕΠΣΔ να αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος όσον αφορά το γηπεδικό, έτσι ώστε όλες οι αναμετρήσεις να διεξάγονται σε γήπεδα με φυσικό ή τεχνητό τάπητα.
Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα είναι αυτή του Ατρόμητου Διμυλιάς, καθώς το γήπεδο Ελεούσας που είναι η φυσική της έδρα, διαθέτει χωμάτινο αγωνιστικό χώρο.
Στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. των «πρασίνων», έγινε συζήτηση για το γηπεδικό και τα μέλη αποφάσισαν ομόφωνα, ότι ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν στη φυσική του έδρα και πουθενά αλλού.
Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι καθαρά οικονομικός, αφού στο ενδεχόμενο που η ομάδα θα αναγκαστεί να αλλάξει γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια της, θα αυξηθούν τα έξοδα, γεγονός που θα επηρεάσει το μπάτζετ.
Γι’ αυτό οι άνθρωποι του Ατρόμητου αναζητούν τον τρόπο αντίδρασής τους, σε περίπτωση που η ΕΠΣΔ υποκύψει στις πιέσεις και αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος όσον αφορά το γηπεδικό.
Οι «πράσινοι» σκέφτονται ακόμα και να μη δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, αν αποφασιστεί οι αναμετρήσεις να διεξάγονται σε γήπεδα με φυσικό ή τεχνητό τάπητα.
Θεωρούν ότι η ομάδα τους εκτός από οικονομικής πλευράς θα επηρεαστεί και αγωνιστικά, αφού είναι άλλο να αγωνίζονται στη φυσική τους έδρα στα εντός έδρας παιχνίδια και άλλο να είναι τυπικά γηπεδούχοι σε ένα από τα γειτονικά γήπεδα της περιοχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου