Αθλητικά

Για τα παιδιά τους και το μέλλον τους «χτίζουν» στ’ Απόλλωνα

Πολύ πιο όμορφες και λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις θα χαίρεται η νεολαία των Απολλώνων όταν ανοίξει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις, τις οποίες «υπογράφουν» η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, μέσω των τεχνικών του υπηρεσιών.
Στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της κοινότητας ήδη τοποθετήθηκαν καινούργιοι πάγκοι, η εξέδρα απέκτησε σκέπαστρο και δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν στη διάθεσή τους νέο, άνετο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και ανακαινισμένες τουαλέτες ανδρών και γυναικών.
Επιπλέον, στο παρακείμενο γήπεδο μπάσκετ τοποθετήθηκε καινούργιος τάπητας, ενώ σειρά θα πάρουν η διαμόρφωση ενός μικρού γυμναστηρίου, καινούργιων γραφείων του Απόλλωνα και η αντικατάσταση της περίφραξης. Η τελευταία «πινελιά», η οποία θα αρχίσει να μπαίνει τον Ιούλιο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα είναι και η πλέον εντυπωσιακή, καθώς οι εγκαταστάσεις θα αποκτήσουν μία σύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να καλλιεργηθούν κι άλλα αθλήματα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου