Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Ρώσος ομογενής Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να αγοράσει το ξενοδοχείο «Των Ρόδων» και κατέθεσε ήδη σχετική πρόταση στον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, με τον οποίον φέρεται μάλιστα να συναντήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.
Ο κ. Χατζηδιάκος ζήτησε από τον κ. Σαββίδη να του καταθέσει γραπτή πρόταση, πράγμα το οποίο κι έγινε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες.
Ερωτηθείς ο δήμαρχος επί του θέματος αρνήθηκε πάντως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση!
Αρκέστηκε να πει ότι «μελετάται το όλο θέμα από νομικής απόψεως», πράγμα που σημαίνει σίγουρα ότι «κάτι μαγειρεύεται»!
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ιβάν Σαββίδης προτίθεται, εφόσον κλείσει το όλο θέμα, να αποζημιώσει τους Ισραηλινούς κατόχους της αδείας του Καζίνο, προκειμένου να περιέλθει σ’ αυτόν, καθώς στα σχέδιά του είναι η προσέλκυση πλουσίων Ρώσων.
Από την άλλη πλευρά διαψεύστηκε η πληροφορία ότι ο κ. Σαββίδης κατέθεσε πρόταση και σε γνωστό ξενοδοχόχο της Ρόδου, που δραστηριοποιείται στη Νότια Ρόδο, για την αγορά του ξενοδοχειακού του συγκροτήματος. Η διάψευση έγινε από τον ίδιο τον Ρόδιο ξενοδόχο ο οποίος δήλωσε στη «δημοκρατική» ότι «ουδέποτε του έγινε τέτοια πρόταση» και πρόσθεσε ότι «εγώ αγοράζω, δεν πουλάω».

Ένα σχόλιο στο Ο Ρώσος ομογενής Ιβάν Σαββίδης θέλει να αγοράσει το «Ρόδων»!!

  1. Avatar Ο/Η George Apostolidis λέει:

    re asxetoi elinas omogenis ek rosias einai o antropos eliniki ithageneia vre rodites tagariiaaaaaaaaaaaaaaa

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ