Ειδήσεις

Γ. Σημίτης, Β. Παπανδρέου, Ε. Βενιζέλος, Γ. Παπαντωνίου καλούνται να καταθέσουν στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Τσοχατζόπουλος Ακης

Την κλήση των πρώην μελών του ΚΥΣΕΑ, Κώστα Σημίτη, Βάσω Παπανδρέου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιάννου Παπαντωνίου, καθώς και των στρατηγών Τζογάνη, Μαραγκιουδάκη και Ιωαννίδη για τις 29 Απριλίου, αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο πλαίσιο της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου για τα εξοπλιστικά. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για κλήση του τότε ΚΥΣΕΑ. Το αίτημα είχε πολλάκις υποβληθεί κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό και είχε απορριφθεί.

Τη ιδια ώρα το Πενταμελες Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε τις αιτήσεις αποφυλάκισης της συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη και της λογίστριάς του, Φρόσως Λαμπροπούλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.