Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους πολίτες Τουρκίας-Συρίας.

Υπό την καθοδήγηση της Τμηματάρχη Πρόνοιας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Τμήματος, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με τις υπαλλήλους της Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου και τον οδηγό του Κ.Η.Φ.Η. ανέλαβαν επί 8 συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες τη:

 

– συλλογή

– διαλογή

– συσκευασία

– φόρτωση και

– εκφόρτωση

 

συνολικά 1.896 δεμάτων ανθρωπιστικής και επισιτιστικής βοήθειας που προσφέρθηκε από τους πολίτες της Ρόδου προς τους πληγέντες από σεισμό συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία.

 

Θερμές ευχαριστίες προς τους εθελοντές συμπολίτες μας που συνέδραμαν στη φόρτωση και εκφόρτωση πακέτων που ξεπέρασαν τους 16 τόνους.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του Σ.Ι.Φ.Α.Δ.Χ. Ρόδου ΚΟΛΟΣΣΟΣ, κ. Στυλιανού Κωνσταντίνο, τον κ. Ιωαννίδη Λάζαρο για την προσφορά 2 νταλικών και τον κ. Κυπριώτη Δημήτρη για την προσφορά ανυψωτικού μηχανήματος (κλαρκ).

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου