Τοπικές Ειδήσεις

Ανέλαβε χθες την Διοίκηση της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης ο Θέμης Καλαμάτας

Με απόφαση που εξέδωσε χθες ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ τοποθετήθηκε στην διοίκηση της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου ως Διευθυντής και αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Θέμης Καλαμάτας.

Θυμίζουμε ότι μετά τις τελευταίες κρίσεις στις αρχές του Φλεβάρη ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μανώλης Καζαμίας παραμένει στο τιμόνι της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των αξιωματικών της ΕΛΑΣ στον βαθμό του ενώ ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Καληωράκης παραμένει στο Επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο.

Ο Α’ Υποδιευθυντής Δωδεκανήσου κ Γιάννης Τσακιράκης μετατίθεται στην Κάρπαθο και αναλαμβάνει την διοίκηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καρπάθου ενώ στην θέση του Α’ Αστυνομικού Υποδιευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου τοποθετείται ο κ. Τάσος Ζήφος και στην θέση του Β’ Αστυνομικού Υποδιευθυντή ο κ. Γεώργιος Στέργου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου