Τοπικές Ειδήσεις

«Revenue Management σε περίοδο πανδημίας: Πρακτικές και τακτικές για την διαχείριση μίας κρίσης» για τον τουριστικό κλάδο-Διαδικτυακή Διάλεξη

Η Νο 1 Εξειδικευμένη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Anko, επανέρχεται με τη διοργάνωση μιας νέας Ανοιχτής Διαδικτυακής Διάλεξης με το κρίσιμο θέμα για τον τουρισμό «Revenue Management σε περίοδο πανδημίας: Πρακτικές και τακτικές για την διαχείριση μίας κρίσης».

Ομιλητής είναι ο γνωστός μας πλέον και κορυφαίος του είδους, Γιώργος Αναστασάκος, ο οποίος είναι Cluster Director of Revenue δύο ξενοδοχείων στο Dubai και καθηγητής της Anko. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε ξενοδοχεία με υψηλές απαιτήσεις στο τμήμα του Revenue Management.

Ο εισηγητής θα αναφερθεί πρωτίστως στην επιβίωση της επιχείρησης εν μέσω μιας κρίσης, όπως της πανδημίας covid-19 που διανύουμε, αλλά και στην κερδοφορία και στις δυνατότητες αύξησης αυτής.

Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν:

· Προϋπολογισμοί σε καιρούς κρίσης

· Παράγοντες που επηρεάζουν την ζήτηση

· Συμπεριφορά και προσδοκίες των πελατών

· Ολική προσέγγιση Revenue

· Χρήσιμες συμβουλές και ιδέες

Η διάλεξη θα υλοποιηθεί Live, το Σάββατο 6 Μαρτίου, 11:00-13:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Η Τουριστική Σχολή Anko προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους του τουριστικού – ξενοδοχειακού κλάδου (στελέχη τμημάτων πωλήσεων και μάρκετινγκ, στελέχη τμημάτων υποδοχής και κρατήσεων, στελέχη οικονομικών τμημάτων, ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων) να παρακολουθήσουν αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα διάλεξη. Στόχος της Anko είναι η υποστήριξη και η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης του τουρισμού.

 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή: https://bit.ly/2Pm2ADV

Ή καλέστε στο 22414 01016

Με την δήλωση συμμετοχής θα λάβετε το Zoom Link για την παρακολούθηση της διάλεξης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου