Να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, τρέχουν να προλάβουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών.
Το συγκρότημα του Χρυσόστομου Χάσταλη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μανώλη Ευγενικό και με ακόμα έναν επιθετικό από ομάδα εκτός της Δωδεκανήσου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καλυθενοί τα έχουν βρει σε όλα με τον Μανώλη Ευγενικό και το μόνο που έχει απομείνει είναι να προκύψει συμφωνία και με τον Α.Σ. Ρόδος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Όσον αφορά τον έτερο επιθετικό, οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και άμεσα θα προκύψουν οι εξελίξεις.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, τα πάντα επρόκειτο να ξεκαθαρίσουν έως χθες το βράδυ, οπότε και εξέπνευσε η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος.
Από εκεί και πέρα, στις τάξεις του Απόλλωνα επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές που είχαν παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στην Δόξα Ψίνθου, μετά από την απόφαση των «βυσσινί» να παραιτηθούν από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τον Χάσταλη να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Φιλικό παιχνίδι με τον Α.Σ. Χάλκης
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών, καθώς ο Χρυσόστομος Χάσταλης τους έδωσε ρεπό.
Σήμερα οι αθλητές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Την Παρασκευή ο Απόλλωνας θα δώσει φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος των Καλυθενών θα είναι ο Α.Σ. Χάλκης, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας του Άγγελου Φραγκάκη στις 16:00, με τον Χάσταλη να αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Καλυθενοί θα προπονηθούν και το Σάββατο, νωρίς το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ