Παρότι δεν αναμενόταν η ομάδα του Φοίβου να ενισχυθεί στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, τα δεδομένα άλλαξαν με τους Κρεμαστενούς να εξαπολύουν… μετεγγραφική αντεπίθεση προσθέτοντας τρεις ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό τους.
Το συγκρότημα του Σάββα Ορφανίδη, απέκτησε τον νεαρό μεσοαμυντικό Κώστα Μαννάκη που προέρχεται από ομάδα της βορείου Ελλάδας και βρίσκεται στο νησί μας για σπουδές, όπως και τον πολύπειρο επιθετικό Γιώργο Καρίκη από την Δόξα Ψίνθου η οποία παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Παράλληλα στις τάξεις του Φοίβου επέστρεψε ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Μήτρου που είχε παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στους «βυσσινί» της Ψίνθου.
Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, τις υπηρεσίες των οποίων είχε στερηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Ο λόγος για τον Νίκο Ορφανίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, τον Μιχάλη Μόσχο που την Παρασκευή επιστρέφει στο νησί μας για να συνεχίσει την στρατιωτική του θητεία και τον Αλτίν Ταφάνι που στις 15 Φεβρουαρίου θα επιστρέψει και αυτός στο νησί μας από το εξωτερικό.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι Κρεμαστενοί ενισχύονται σημαντικά, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέχρι το τέλος της σεζόν, έτσι ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και την άνοδο.
Τώρα όσον αφορά στα αγωνιστικά, σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν και χθες οι προπονήσεις του συλλόγου, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή, με τον Σάββα Ορφανίδη να αποφασίζει μέσα στα επόμενα 24ωρα αν θα δώσει ρεπό το σαββατοκύριακο.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός επιθυμούσε την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης προς το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, δεν βρέθηκε αντίπαλος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ