Ειδήσεις

Η εκκαθάριση της Τράπεζας Δωδ/σου

Τηλεφωνική συνομιλία με τους εκκαθαριστές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου κ.κ. Ανδρουτσόπουλο και Πρίφτη είχε προχθές, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης.

Ο βουλευτής ζήτησε να πληροφορηθεί από τους εκκαθαριστές σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων που διέθεσαν οι μεριδιούχοι στην τελευταία ανεπιτυχή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβούν οι μεριδιούχοι ώστε να καταταγούν στους πιστωτές και να διεκδικήσουν το αναλογούν ποσό μετά την οριστική εκκαθάριση της Τράπεζας.

Οι κύριοι εκκαθαριστές διαβεβαίωσαν τον κ. Γάκη ότι η αποδέσμευση και επιστροφή των χρημάτων που διατέθηκαν για την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου γίνεται με γρήγορο ρυθμό και σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί.
Για το δεύτερο θέμα, παρότι για τους εκκαθαριστές δεν υπάρχει πρόβλημα, προτάθηκε να υποβάλει ο ενδιαφερόμενος μεριδιούχος αντίστοιχο γραπτό αίτημα, το οποίο θα απαντηθεί από τις νομικές υπηρεσίες. Ενέργεια στην οποία ο κ. Γάκης, ως μεριδιούχος της τράπεζας, προέβη για να υπάρξει η επίσημη απάντηση από τους εκκαθαριστές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου