Ρεπορτάζ

Τα στοιχεία του Ληξιαρχείου για το νησί της Ρόδου το 2020

Αυξήθηκαν τα σύμφωνα συμβίωσης σε σχέση με τους γάμους το 2020 στη Ρόδο ενώ πολύ αυξημένα είναι και τα διαζύγια. Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που έδωσε το Ληξιαρχείο του Δήμου Ρόδου, το έτος που έφυγε είχαμε 1.322 γεννήσεις και 1.022 θανάτους (σε όλες τις δημοτικές ενότητες στο νησί της Ρόδου), 504 γάμους, 227 διαζύγια, 208 σύμφωνα συμβίωσης και μόλις 101 γάμους στην εκκλησία –ίσως και λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού.
Αναλυτικότερα, οι αριθμοί ανά δημοτική ενότητα σε Γεννήσεις, Βαπτίσεις, Ονοματοδοσίες, Γάμους, Διαζύγια, Θανάτους, Σύμφωνα συμβίωσης, Ιερολογήσεις γάμων, Πρόσληψη πατρωνύμου, Αλλαγή επωνύμου, Υιοθεσίες, Αλλαγή θρησκεύματος, Λοιπές πράξεις και Έγγραφα που πρωτοκολλήθηκαν έχουν ως εξής:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου