Όπως έγραψε η «δσπορ», ο προπονητής του Α.Σ. Ρόδος Θανάσης Δέδες θέλει να διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι για το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει αντίπαλο, ωστόσο, συνεχίζουν την αναζήτηση ομάδας καθώς θέλουν να ικανοποιήσουν την απόφαση του έμπειρου τεχνικού.
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο 2018. Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι, με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Σήμερα τα «ελάφια» θα έχουν ρεπό για την Πρωτοχρονιά και την Τετάρτη θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές έκαναν ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο του προέδρου της ομάδας Αντώνη Μαρτίνη και σήμερα το μεσημέρι θα γευματίσουν στο «Κοντίκη» που είναι εκ των χορηγών του συλλόγου.
Τέλος, να αναφέρουμε την συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Ρόδος εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Σάββα Πάττα, προέδρου της δημοτικής κοινότητας Παστίδας και εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. Τούτες τις δύσκολες ώρες, στεκόμαστε σιωπηλοί μπροστά στον ανείπωτο πόνο των ανθρώπων του και ειδικά του αδερφού του, προπονητή και φίλου Κώστα Πάττα, ο οποίος υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τη Ρόδο και συνεχίζουμε να τον αισθανόμαστε μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειάς μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε. Καλό Παράδεισο να έχει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ