Ειδήσεις

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα -Δεμένα τα πλοία -Ακυρώσεις πτήσεων-Mε προσωπικό ασφαλείας τα Νοσοκομεία

Tην Πέμπτη 27 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στις πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης έχουν προγραμματίσει 24ωρη απεργία με αποτέλεσμα όλη χώρα να βρεθεί σε κλοιό κινητοποιήσεων.

Ετσι την Πέμπτη θα υπολειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες , οι ΔΕΚΟ και κλάδοι του ιδιωτικού τομέα ενώ στην απεργία θα συμμετέχει και η ΟΤΟΕ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις τραπεζικές συναλλαγές.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία.

Δεμένα τα πλοία -Ακυρώσεις πτήσεων

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια αφού η ΠΝΟ αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία. Η απεργία των ναυτικών θα ξεκινήσει στις 12.01 της Πέμπτης ενώ θα λήξει στις 12.00 τα μεσάνυχτα.
Πρόβλημα όμως θα δημιουργηθεί και στις πτήσεις αφού 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δεκάδες δρομολόγια. Σε ακυρώσεις 97 πτήσεων εσωτερικού και 65 πτήσεων του εξωτερικού της δικτύου προχωρά η AEGEAN λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Επιπλέον, η AEGEAN αναγκάζεται να αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε 8 σκέλη πτήσεων του δικτύου εξωτερικού καθώς και σε 6 σκέλη πτήσεων του εσωτερικού της δικτύου. Παράλληλα η Olympic Air αναγκάζεται να ματαιώσει όλες τις πτήσεις του δικτύου της (34).

Το προσωπικό της ΡΟΔΑ συμμετέχει στην απεργία, έτσι δεν θα εκτελεσθεί κανένα προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου