Περί ώραν 08.15 της 19η Ιουνίου 2012, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φαληρακίου – Καλυθιών καταγράφηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.
Πιο συγκεκριμένα, η υπ’ αριθ. ΡΥΒ-0857 δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο 21χρονος Σάββας Πολίτης του Μιχαήλ, κάτοικος εν ζωή Καλυθιών, πιθανότατα από αδέξιο χειρισμό του, έχασε τον έλεγχό της, προσέκρουσε αρχικά σε κολόνα φωτισμού και εν συνεχεία σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 21χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 21χρονος εργαζόταν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Φαληρακίου και τον ελεύθερό του χρόνο “έσκιζε” τα κύματα της θάλασσας πάνω σε μία σανίδα windsurf ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.
Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος τις Καλυθιές. Η οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Καλυθιών στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του άδικου χαμού του 21χρονου, ο οποίος αγωνίστηκε στα τμήματα των ακαδημιών και του εφηβικού του Συλλόγου, εξέφρασε χθες με ανακοίνωσή της τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/akomi-mia-thisia-ston-moloch-tis-asfaltou/







