ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Σαββατοκύριακο στον παραμυθένιο κόσμο στις Πηγές Καλλιθέας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
πρόσκληση

Χρώ­μα­τα, χα­μό­γε­λα, μου­σι­κές, τρα­γού­δια, παι­χνί­δια, μπα­λό­νια γέ­μι­σε ο πα­ρα­μυ­θέ­νιος κό­σμος των Πηγών Καλ­λι­θέ­ας τις ημέ­ρες των Χρι­στου­γέν­νων και της Πρω­το­χρο­νιάς, όπου μι­κροί και με­γά­λοι δια­σκέ­δα­σαν με την ψυχή τους παρέα με τον Άγιο Βα­σί­λη, την Αγιο­βα­σι­λί­τσα και τα σκαν­δα­λιά­ρι­κα ξω­τι­κά.

Παι­διά, αλλά και γο­νείς που έγι­ναν για λίγο ξανά παι­διά, έπαι­ξαν με τους ξυ­λο­πό­δα­ρους, τρα­γού­δη­σαν, χό­ρε­ψαν, δια­σκέ­δα­σαν και υπέ­γρα­ψαν για τη δη­μιουρ­γία εντα­τι­κής Μο­νά­δας Παί­δων στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο Ρόδου, συ­γκέ­ντρω­σαν τρό­φι­μα για το Ίδρυ­μα του Αγίου Αν­δρέα και το Κοι­νω­νι­κό Πα­ντο­πω­λείο και πλα­στι­κά κα­πά­κια για την αγορά ανα­πη­ρι­κών αμα­ξι­δί­ων στη­ρί­ζο­ντας την πρω­το­βου­λία του Ελ­λη­νι­κού Ερυ­θρού Σταυ­ρού.

Από 2 και μέχρι τις 4 Ια­νουα­ρί­ου ο πα­ρα­μυ­θέ­νιος κό­σμος άνοι­ξε ξανά τις πύλες του και σας πε­ρι­μέ­νει για ακόμα πε­ρισ­σό­τε­ρες ημέ­ρες χαράς και ξε­γνοια­σιάς.

Συ­νε­χί­ζου­με να συ­γκε­ντρώ­νου­με τρό­φι­μα διαρ­κεί­ας, όπως γάλα, λάδι, ζά­χα­ρη, ρύζι, όσπρια και να μα­ζεύ­ου­με πλα­στι­κά κα­πά­κια για να μπο­ρέ­σουν και άλλα παι­διά να απο­κτή­σουν το δικό τους ανα­πη­ρι­κό αμα­ξί­διο!

Ελάτε κι εσείς εκεί που τα πα­ρα­μύ­θια συ­να­ντούν την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα, εκεί που τα όνει­ρα ζω­ντα­νεύ­ουν, εκεί που Άγιος Βα­σί­λης και η Αγιο­βα­σι­λί­τσα σας πε­ρι­μέ­νουν για να πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν τις ευχές σας!

ΣΑΒ­ΒΑ­ΤΟ 3/1/15

11.00-16.00 Στο­λί­ζου­με το δέ­ντρο της αγά­πης με την ΕΥ­ΘΥ­ΤΑ

11.00-16.00 Αύριο εγώ θα οδηγώ, ζω­γρα­φί­ζω με σκί­τσα του Μι­χά­λη Κου­ντού­ρη και το EDUCARTOON, από την ΕΥ­ΘΥ­ΤΑ

12.00-15.00 Με μπερ­δεύ­ου­νε οι κύ­κλοι που ‘χουν χρώ­μα­τα πολλά. Τόσην ώρα ση­μα­δεύω να ‘βρει κέ­ντρο η σαϊ­τιά! Από τον ΡΟΑΝ

11.30-12.00 Πα­ρα­μυ­θο­κα­λιν­τζα­ρο­μπερ­δέ­μα­τα

12.30-13.30 Μα­γι­κό πα­ρα­μύ­θι από το μάγο GATHAN

13.30-14.30 O σάκος του Αϊ Βα­σί­λη με τους ξυ­λο­πό­δα­ρους

14.30-15.30 Παι­δι­κό πρό­γραμ­μα «Τα Χρι­στού­γεν­να…γι­νό­μα­στε όλοι μια παρέα» Β’ μέρος εμ­ψυ­χώ­τρια-ηθο­ποιός Ρένα Ορ­φα­νού

15.30-16.00 Πα­ρα­μυ­θο­κα­λιν­τζα­ρο­μπερ­δέ­μα­τα

ΚΥ­ΡΙΑ­ΚΗ 4/1/15

11.00-16.00 Στο­λί­ζου­με το δέ­ντρο της αγά­πης με την ΕΥ­ΘΥ­ΤΑ

11.00-16.00 Αύριο εγώ θα οδηγώ, ζω­γρα­φί­ζω με σκί­τσα του Μι­χά­λη Κου­ντού­ρη και το EDUCARTOON, από την ΕΥ­ΘΥ­ΤΑ

12.00-15.00 Με μπερ­δεύ­ου­νε οι κύ­κλοι που ‘χουν χρώ­μα­τα πολλά. Τόσην ώρα ση­μα­δεύω να ‘βρει κέ­ντρο η σαϊ­τιά! Από τον ΡΟΑΝ

11.00-11.30 Πα­ρα­μυ­θο­κα­λιν­τζα­ρο­μπερ­δέ­μα­τα

11.30-12.30 «Η Πρι­γκί­πισ­σα Λυδία και ο χα­μέ­νος θη­σαυ­ρός» κου­κλο­θέ­α­τρο από την Γκέλη

12.30-13.30 Χο­ρεύ­ου­με με τους ξυ­λο­πό­δα­ρους

13.30-14.30 Μπα­λο­νο­κα­τα­σκευ­ές για τους μι­κρούς μας φί­λους

15.00-16.00 Μα­γεία ή ψευ­δαί­σθη­ση;

16.00-16.30 Φι­λαρ­μο­νι­κή Κα­λυ­θιών

11.00-16.00 Στο­λί­ζου­με το δέ­ντρο της αγά­πης από την ΕΥ­ΘΥ­ΤΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.