ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας Καλυθιών: Άπαντες παρόντες και αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Απόλλωνας Καλυθιών
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Η "πρώτη" προ­πό­νη­ση του Απόλ­λω­να πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στο γή­πε­δο των Κα­λυ­θιών με την πα­ρου­σία πο­δο­σφαι­ρι­στών, διοί­κη­σης, πα­λαί­μα­χων και φι­λά­θλων, ση­μα­το­δο­τώ­ντας την έναρ­ξη της προ­ε­τοι­μα­σί­ας για το πρω­τά­θλη­μα της Γ' Εθνι­κής.
  • Ο αγια­σμός που τε­λέ­στη­κε πε­ρι­λάμ­βα­νε ενός λε­πτού σιγή στη μνήμη του αδι­κο­χα­μέ­νου Κώστα Πα­πα­στερ­γί­ου και του Πα­ντε­λή Κα­κιού, προ­κα­λώ­ντας συ­γκί­νη­ση σε όλους τους πα­ρευ­ρι­σκό­με­νους.
  • Ο πρό­ε­δρος Μι­χά­λης Κα­φε­τζής δή­λω­σε ότι ο Απόλ­λων έχει υψη­λούς στό­χους και η ομάδα έχει ενι­σχυ­θεί με ικα­νούς πο­δο­σφαι­ρι­στές, ενώ ο προ­πο­νη­τής Χρή­στος Τζίμα εξέ­φρα­σε την ικα­νο­ποί­η­σή του για τις με­τα­γρα­φές.
  • Η διοί­κη­ση ευ­χα­ρί­στη­σε την οι­κο­γέ­νεια Πα­πα­γε­ωρ­γί­ου για τη φι­λο­ξε­νία και η πρώτη συ­νά­ντη­ση ολο­κλη­ρώ­θη­κε με ευ­χά­ρι­στες συ­ζη­τή­σεις γύρω από την πι­σί­να του ξε­νο­δο­χεί­ου.

Πα­ρου­σία του συ­νό­λου των πο­δο­σφαι­ρι­στών, μελών όχι μόνο του ση­με­ρι­νού διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου αλλά και ροή προη­γού­με­νου, πα­λαί­μα­χων πο­δο­σφαι­ρι­στών, παι­διών των ακα­δη­μιών και των γο­νέ­ων τους, καθώς και φι­λά­θλων, πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το από­γευ­μα της Δευ­τέ­ρας, στο γή­πε­δο των Κα­λυ­θιών, η “πρώτη” των πο­δο­σφαι­ρι­στών του Απόλ­λω­να και του προ­πο­νη­τή τους Χρή­στου Τζίμα, η οποία και ση­μα­το­δό­τη­σε την έναρ­ξη της προ­ε­τοι­μα­σί­ας τους ενό­ψει των υπο­χρε­ώ­σε­ών τους στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής κα­τη­γο­ρί­ας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου 2026-2027.

Η αυ­λαία άνοι­ξε με την κα­θιε­ρω­μέ­νο αγια­σμό, τον οποίο τέ­λε­σε οι πα­τέ­ρες Γε­ώρ­γιος Το­κού­ζης και Ευ­τύ­χιος Πα­πα­γε­ωρ­γί­ου, ενώ βαθιά συ­γκί­νη­ση κα­τέ­λα­βε τους πά­ντες, όταν τη­ρή­θη­κε ενός λε­πτού σιγή στη μνήμη του αδι­κο­χα­μέ­νου πα­λιού πο­δο­σφαι­ρι­στή, προ­πο­νη­τή και πα­ρά­γο­ντα Κώστα Πα­πα­στερ­γί­ου, καθώς και του επί σειρά ετών υπεύ­θυ­νο του γη­πέ­δου και γνή­σιου Απολ­λω­νι­στή Πα­ντε­λή Κα­κιού, οι οποί­οι “έφυ­γαν” πρό­σφα­τα ανα­πά­ντε­χα από τη ζωή, βυ­θί­ζο­ντας στο πέν­θος ολό­κλη­ρη την πο­δο­σφαι­ρι­κή οι­κο­γέ­νεια της Δω­δε­κα­νή­σου.

Ακο­λού­θη­σε η πρώτη προ­πό­νη­ση του κα­λο­και­ριού, με τους πά­ντες να στρώ­νο­νται ορε­ξά­τοι στη δου­λειά και να στέλ­νου­με ένα πρώτο, αι­σιό­δο­ξο μή­νυ­μά στον Χρή­στο Τζίμα.

Ο τε­λευ­ταί­ος δεν πε­ρί­με­νε το χθε­σι­νό από­γευ­μα για να δώσει τις απα­ραί­τη­τες οδη­γί­ες στους πο­δο­σφαι­ρι­στές του.

Η πρώτη συ­νά­ντη­ση έγινε το βράδυ της πε­ρα­σμέ­νης Κυ­ρια­κής σε ξε­νο­δο­χείο της πε­ριο­χής, με τη διοί­κη­ση να ανα­φέ­ρει τα ακό­λου­θα:

“Η πρώτη συ­νά­ντη­ση για τη νέα πο­δο­σφαι­ρι­κή πε­ρί­ο­δο πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το βράδυ της Κυ­ρια­κής στους χώ­ρους του ξε­νο­δο­χεί­ου ORION στο Φα­λη­ρά­κι.

Τους πο­δο­σφαι­ρι­στές κα­λω­σό­ρι­σε ο πρό­ε­δρος Μι­χά­λης Κα­φε­τζής που ξε­κα­θά­ρι­σε πως “ο Απόλ­λων έχει υψη­λό­τα­τους στό­χους. Δη­μιουρ­γή­σα­με ένα πολύ καλό σύ­νο­λο και δεν μας τρο­μά­ζει καμία από τις ομά­δες του ομί­λου”.

Ο προ­πο­νη­τής Χρή­στος Τζί­μας εξή­γη­σε στους παί­κτες τη φι­λο­σο­φία του και δή­λω­σε “ικα­νο­ποι­η­μέ­νος από την υλο­ποί­η­ση του με­τα­γρα­φι­κού σχε­δια­σμού καθώς απο­κτή­θη­καν ικα­νοί πο­δο­σφαι­ρι­στές για όλες τις θέ­σεις”.

Ο τε­χνι­κός διευ­θντής Νίκος Τα­χρα­μά­νης επι­σή­μα­νε ότι “με πει­θαρ­χία και σκλη­ρή δου­λειά θα πε­τύ­χου­με να δεί­ξου­με ότι ο Απόλ­λων είναι δυ­να­τός”.

Εκ μέ­ρους των πο­δο­σφαι­ρι­στών απεύ­θυ­νε σύ­ντο­μο χαι­ρε­τι­σμό ο Στέ­λιος Κα­ψά­λης.

Η πρώτη συ­νά­ντη­ση ολο­κλη­ρώ­θη­κε με χα­λα­ρές κου­βέ­ντες γύρω από την πι­σί­να του ξε­νο­δο­χεί­ου.

Η διοί­κη­ση του Απόλ­λω­να ευ­χα­ρι­στεί την οι­κο­γέ­νεια Πα­πα­γε­ωρ­γί­ου για τη ζεστή φι­λο­ξε­νία”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.