ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγιανός: Επιδόσεις ρεκόρ στο γύρισμα του… μπιφτεκιού (audio)

news room 2 λεπτά ανάγνωση
vagianos3

Μόλις λίγες ώρες χρειά­στη­καν για να πάρει πίσω όσα είπε στη λογο­δο­σία για την Προ­γραμ­μα­τική της Μεσαιω­νι­κής Πόλης και να ζητήσει συγνώμη από τον Κολιάδη

Ελά­χι­στες ώρες πέρασαν από την προ­χθε­σινή συνε­δρί­αση λογο­δο­σίας του δημο­τι­κού συμ­βου­λίου Ρόδου για να επι­βε­βαιω­θεί στην πράξη και σε live μετά­δοση το ξεδιά­ντροπο θέατρο που το δίδυμο Κολιάδη  – Βαγια­νού παίζουν σε βάρος του ροδια­κού λαού, τον οποίον με τη λει­τουρ­γία και τη στάση τους χλευά­ζουν χωρίς αιδώ και με έναν κυνισμό που σοκάρει!

Της Ρένας Παυλάκη

Επι­πλέον, να επι­βε­βαιω­θεί η εκτί­μηση ότι αυτή η θεα­τρική παρά­σταση που παρα­κο­λου­θούμε, στόχο έχει να χτίσει το άλλοθι της αδυ­να­μίας και της ανε­πάρ­κειας ή και της απρο­θυ­μίας ακόμη της δημο­τι­κής αρχής, να προ­χω­ρή­σει στην υλο­ποί­ηση της Προ­γραμ­μα­τι­κής Σύμ­βα­σης για τη Μεσαιω­νική Πόλη, ζητώ­ντας απε­γνω­σμένα και σκη­νο­θε­τη­μένα, διέξοδο και διαφυγή από τις ευθύνες τους.

Πριν λίγη ώρα στο Δημο­τικό Συμ­βού­λιο παρα­κο­λου­θή­σαμε σε live μετά­δοση, τον Σωτήρη Βαγιανό, να σπάει το ρεκόρ ταχύ­τη­τας στο γύρισμα του… μπι­φτε­κιού, αφού δεν πέρασαν ούτε δύο 24ωρα από τις “ηρωικές” δηλώ­σεις του στη συνε­δρί­αση λογο­δο­σίας, όπου – σε αντί­θεση με τον Κολιάδη που θεωρεί την Προ­γραμ­μα­τική ανε­φάρ­μο­στη και κλει­στές τις πόρτες των χρη­μα­το­δο­τή­σεων – ο σημε­ρι­νός υπεύ­θυ­νος για τη Μεσαιω­νική Πόλη, έβλεπε να ανοί­γουν διά­πλατα οι πόρτες και μάλιστα και αυτής ακόμη της UNESCO.

Σήμερα εμφα­νί­στηκε δήθεν ως μετα­νο­ούσα Μαγδα­ληνή, ως άλλη μωρή παρ­θέ­νος, που δεν ήξερε και μόλις σήμερα ενη­με­ρώ­θηκε! Ζήτησε λοιπόν ταπεινά συγνώμη από τον Κολιάδη (από τον οποίον δήθεν είχε δια­φο­ρο­ποι­η­θεί) και από τον φίλο Κώστα (Χαλκιά) και παρα­δέ­χθηκε ότι με τα δεδο­μένα της Προ­γραμ­μα­τι­κής ο Δήμος θα πρέπει να κατε­βά­σει ρολά (!!!) άρα, συμ­φώ­νησε με όσα είπε αρχικά ο Κολιά­δης, ότι πρέπει να ξανα­δούμε την Σύμβαση (με ό,τι αυτό σημαί­νει και ό,τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους)

Επειδή ο εμπαιγ­μός δια των θεα­τρι­κών μονο­πρά­κτων δεν έχει όριο ούτε προη­γού­μενο, για του λόγου το αληθές, ακούστε τα παρα­κάτω ηχητικά απο­σπά­σματα:

Η αρχική δήλωση Κολιάδη στην τηλε­ό­ραση ΚΟΣΜΟΣ περί ανε­φάρ­μο­στης Προ­γραμ­μα­τι­κής Σύμ­βα­σης και αδυ­να­μίας χρη­μα­το­δό­τη­σής της

Η εκ δια­μέ­τρου αντί­θετη τοπο­θέ­τηση Βαγια­νού στη λογο­δο­σία της 28ης Ιανουα­ρίου, όπου οι πόρτες των φορέων χρη­μα­το­δό­τη­σης θα άνοιγαν διά­πλατα και μόνο στο άκουσμα της Μεσαιω­νι­κής Πόλης

Η σημε­ρινή ανα­δί­πλωση Βαγια­νού, που μόνο κακά προ­οιω­νί­ζε­ται για το μέλλον της Προ­γραμ­μα­τι­κής, άρα και της Μεσαιω­νι­κής Πόλης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.