ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου: Ο Σωτήρης Βαγιανός έθεσε στην διάθεση του Δημάρχου και του Σώματος, την παραίτησή του

Πέγκυ Ντόκου 2 λεπτά ανάγνωση
ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την δυσα­ρέ­σκεια και αγα­νά­κτησή του για το γεγονός πως η ΔΕΥΑΡ έχει μπει στο στό­χα­στρο της κρι­τι­κής εδώ και καιρό με σημείο αιχμής τον τελευ­ταίο μήνα, ειδι­κό­τερα για τον αγωγό στο Φαλη­ράκι εξέ­φρασε πριν από λίγο κατά την διάρ­κεια της συνε­δρί­α­σης του Δημο­τι­κού Συμ­βου­λίου Ρόδου, ο πρό­ε­δρος της επι­χεί­ρη­σης, κ. Σωτήρης Βαγια­νός θέτο­ντας την παραί­τησή του στην διάθεση του δημάρ­χου Ρόδου κ. Αλέ­ξαν­δρου Κολιάδη.

«Γίνεται μια συστη­μα­τική προ­σπά­θεια απα­ξί­ω­σης του έργου μας. Δήμαρχε, κου­ρά­στηκα από τις επι­θέ­σεις. Από την μία ο κ. Ασπρά­κης και τώρα πήρε την σκυτάλη ο κ. Ευστρα­τίου» όπως είπε ενώ ανέφερε ότι δέχτηκε τηλε­φω­νή­ματα και προ­πη­λα­κι­σμούς.

«Έχω ακούσει τα χίλια μύρια ψέματα, έχω γίνει δέκτης πολλών επι­θέ­σεων. Έως εδώ όμως! Σε όλες αυτές τις επι­θέ­σεις κρατάω συναι­νε­τική στάση. Δήμαρχέ μου αν πιστεύ­εις ότι δημιουργώ πρό­βλημα στην λει­τουρ­γία του Δήμου, η παραί­τησή μου είναι στη διάθεσή σας. Ζητάω ψήφο εμπι­στο­σύ­νης από το Σώμα! Έχω δώσει μεγάλο αγώνα. Απα­ξιώ­νε­ται η προ­σπά­θειά μου και οι υπη­ρε­σια­κοί μου. Είναι λυπηρό να προ­σπα­θούν κάποιοι να κατα­σκευά­σουν εχθρούς» -όπως είπε.

Η συζή­τηση είναι σε εξέλιξη με τον τέως δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπου­ράκη να ζητάει από την ΔΕΥΑΡ να απο­δεί­ξει ότι μπορεί να πάει τα πράγ­ματα μπροστά ενώ ο κ. Κολιά­δης ήδη έχει εκφρά­σει την στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Βαγια­νού.

Κολιά­δης: Έχεις την απόλυτη στήριξη μου

Απα­ντώ­ντας ο κ. Κολιά­δης στον κ. Βαγιανό τόνισε τα εξής:

«Σωτήρη, πρόεδρε της ΔΕΥΑΡ είναι δύσκο­λος ο δρόμος της αυτο­διοί­κη­σης, των απο­φά­σεων και μάλιστα όταν εργά­ζε­σαι σκληρά και αισθά­νε­σαι ότι αδι­κεί­σαι. Εννο­εί­ται ότι έχεις την απόλυτη στήριξή μου! Δεν θα είστε πρό­ε­δρος μόνον για το 2025. Μπορώ να σας πω ότι είμαι πολύ περή­φα­νος γι αυτό που κάνετε. Θα σας παρα­κα­λέσω να κλεί­σετε τα’ αφτιά σας, γιατί θα χάσετε πάρα πολύ χρόνο στο να προ­σπα­θή­σετε να απο­δεί­ξετε πράγ­ματα τα οποία η κοι­νω­νία τα αντι­λαμ­βά­νε­ται. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρέπει και να φαί­νε­ται, μην ανη­συ­χείτε. Στο τέλος της δια­δρο­μής, οι μάσκες θα πέσουν και η αλήθεια θα φανεί. Εσείς συνε­χί­στε το έργο σας. Οι πολίτες γνω­ρί­ζουν και θα κρι­θούμε όταν θα έρθει η ώρα».

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.