ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Στις 7 Φεβρουαρίου η τακτική γενική συνέλευση και η γιορτή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου- Στίβος

Το Σάββατο 7 Φεβρουα­ρίου θα είναι αφιε­ρω­μένο στον στίβο της Δωδε­κα­νή­σου, καθώς θα διε­ξα­χθεί η ετήσια τακτι­κής γενική συνέ­λευση και στην συνέ­χεια η γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε προς ενη­μέ­ρωση ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λουθα:

Σάββατο 7/2/2026, πρωί

10:30  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέ­λευση στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου, Βύρωνος 1 Ρόδος.

Τα θέματα της ημε­ρή­σιας διά­τα­ξης έχουν ως εξής.

1) Εκλογή τρι­με­λούς προ­ε­δρείου Γ.Σ.

2) α) Έκθεση πεπραγ­μέ­νων Δ.Σ. από 01/01/2025 μέχρι 31/12/2025. Έγκριση και απαλ­λαγή της διοί­κη­σης από κάθε ευθύνη.

β) Οικο­νο­μι­κός και ταμεια­κός απο­λο­γι­σμός εσόδων-εξόδων από 01/01/2025 μέχρι 31/12/2025.

γ) Έκθεση Εξε­λεγ­κτι­κής Επι­τρο­πής για τη χρήση από 01/01/2025 μέχρι 31/12/2025 και έγκριση αυτής.

δ) Έγκριση απο­λο­γι­σμού και ισο­λο­γι­σμού και απαλ­λαγή της διοί­κη­σης από κάθε δια­χει­ρι­στικό ευθύνη.

Από­γευμα Σαβ­βά­του 7/2/2026

18:00 Ετήσια γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου στο Ίδρυμα Υπο­τρο­φιών Ε. & Μ. Στα­μα­τίου, Γρ. Λαμπράκη 12 Ρόδος με βρα­βεύ­σεις στους δια­κρι­θέ­ντες αθλητές/τριες  του 2025,  αθλη­τικά σωμα­τεία και παρά­γο­ντες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.