Αθλητικά

Α.Σ. Κένταυρος: «Ασημένιοι» Κουγιουμτζίδης και Καραγιάννης

Α.Σ. Κένταυρος

Τις επιτυχίες τους συνεχίζουν οι αθλητές του Α.Σ. Κένταυρος Ρόδου στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Τελευταία επιτυχία, η 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο ομαδικό του Ολυμπιακού Τόξου στο  πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων ο Θεόδωρος» Κουγιουμτζίδης και ο Μανώλης Καραγιάννης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Κένταυρος Ρόδου προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Την 2η  θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό Ολυμπιακού Τόξου, κατέκτησαν οι αθλητές του Κένταυρου Ρόδου, Κουγιουμτζίδης Θεόδωρος και Καραγιάννης Εμμανουήλ με την ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Δαίδαλος της Σχολής Ικάρων την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.

Οι αθλητές του Κένταυρου σε ατομικό επίπεδο κατέλαβαν, ο Κουγιουμτζίδης την 7η  θέση και ο Καραγιάννης την 10η  θέση.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.