Αθλητικά

Τρία παιχνίδια το Σαββατοκύριακο

ΒΟΛΕΙ

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου των τοπικών μας πρωταθλημάτων βόλεϊ, όπως ανακοίνωσε η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, αυτά αφορούν στα πρωταθλήματα Νεανίδων, Εφήβων και Γυναικών, με το πρώτο σερβίς να δίνεται το Σάββατο και την αγωνιστική «δράση» να ολοκληρώνεται την Κυριακή με δύο ματς.

Για το πρωτάθλημα των Νεανίδων το Σάββατο και στο κλειστό γήπεδο της «τέντας» ο Διαγόρας θα υποδεχθεί τον Κλεάνθη (18.00), ενώ η συνέχεια του προγράμματος θα δοθεί την Κυριακή.

Αρχικά στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Παιδεία, το Ροδίων Άθλησις θα φιλοξενήσει τον Κλεάνθη για τους εφήβους, ενώ η ομάδα γυναικών του Παραδεισίου θα παίξει το ίδιο βράδυ με τον Διαγόρα στην «τέντα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Νεανίδων 1ος Σαβ, 15 Νοε 18:00 Διαγόρα Διαγόρας Κλεάνθης
Εφήβων 1ος Κυρ, 16 Νοε 14:00 Ροδίων Παιδεία Ροδίων Άθλησις Κλεάνθης
Γυναικών 1ος Κυρ, 16 Νοε 20:30 Διαγόρα Διαγόρας Κλεάνθης

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.